2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درستش همینه.مگه مجبوری مثلا عروس هلندی بخری؟خب نخر،آسیبی به زندگیت نمیزنه نداشتن عروس هلندی.من یه خا ...

اره والا بعضیا خیلی اذیت میکنن مثلا هی توضیح میخوان و حرف میزنن آخرم امروز و فردا میکنن

باز وسیله مورد نیازت باشه مجبور باشی بخری یه چیزی ولی خوب وسیله ای که حالا نیازی نداری بهش چه واجبی هست هم وقت خودت رو بگیری هم بقیه رو 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اره حال ادمو بهم میزنن انگار تو دیوار همه فقیرن تو نی نی سایت اکثرا پولدار😂چند باری مانتو و اینا گذ ...

خدا بعضیارو آفرید رو اعصاب بقیه راه برن😬😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اره والا بعضیا خیلی اذیت میکنن مثلا هی توضیح میخوان و حرف میزنن آخرم امروز و فردا میکننباز وسیله مور ...

برای منم خیلی پیش اومده.جدیدا میگم خب شرمنده،نمیتونی نخر.

آخه دروغ زیاد میگن.

ما میخواستیم ماشینمونو بفروشیم.یه آقایی زنگ زد گفت غروب میام میبینم.بعد زنگ زد گفت دوساعت مرخصی گرفتم زودتر بیام.قیمتشم از قبل گفته بود همسرم.اومد،با ماشین دور زد وچرخید.گفت خوشم اومده.حالا سی تومن زیر قیمت میدی؟؟؟؟من ندارم بیشتر.شوهرمم گفت من خودم پول لازمم دارم میفروشم.تخفیف پنج تومن ،ده تومن.نه دیگه سی تومن.برو اندازه ی پولت ماشین بخر.

یکی نیس بگه وقتی پولت نمیرسه چرا سوار میشی و وقت خودتو و بقیه رو میگیری🤦🤦🤦

برای منم خیلی پیش اومده.جدیدا میگم خب شرمنده،نمیتونی نخر.آخه دروغ زیاد میگن.ما میخواستیم ماشینمونو ب ...

وای چه آدمایی هستن خدایی اینا اکثرا همین دلال ها هستن🤦‍♀️

میگه دلال، چرب زبونی کرده، کلاه سرش گذاشته، وجدان چی؟

تیری در تاریکی هست حد اقلش اینه که میگه راضی نیشتم عقده دلش خالی میشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

منو چی میگی 

یکبار لباس بچه گذاشتم یه نفر اومد آنقدر ناله کرد ، هرچی لباس دیگه هم داشتم گذاشتم روش ،بهش گفتم بیا ببر، گفت نمیتونم برام پیک کن، گفتم باشه پس الان پیک میکنم اونجا باش که هزینه پیک رو حساب کنی، گفت باشه، بعد که پیک رسید اونجا هرچی زنگ زد به خانمه جواب نداد ،خودم زنگ زدم جواب نداد ، آخرش به  پیک گفتم بزار پیش مغازه دار بغل خونش، هزینه پیک هم خودم واریز کردم ، زنیکه بعدش زنگ زد گفت ببخشید رفتم درمانگاه ،گفتم باشه برو وسایلو از مغازه سر کوچه تون تحویل بگیر ، یعنی نه تنها پول لباسو نگرفتم بلکه پول پیک هم خودم دادم، کلا ماها توی دیوار نریم بهتره

اره جز این هیچی نمیتونه ادمو اروم کنه🥴😂😂

واقعا ادمو ب جنون می‌رسونن.بابا دلالم باید شرف داشته باشه دیگه.من اینطور موقع ها یا وقتی این فروشنده ها ی جیزیو ازشون میخری مثلا میشه ۴۷تومن بعد اون رندمیکنه میگه ۵۰تومن شد یا از وزن جیزی ک خریدی میزنه بعد میبینم طرف سنی ام ازش گزشته ب این فک میکنم ک اینطور آدما حق جند نفر گردنشونه خودشون شب می‌خوابن نمی‌ترسن از این موضوع ک این همه آدم حق ب گردنش دارن والا تنو بدن آدم میلرزه ک این پولو گیرم اضافه گرفتی خوردی رفت ججور میخای جواب بدی تو زندگیت.ازین آدمام ب پست من زیاد میخوره همین غروبی رفتم خرید کنم کارت من زیر ده هزارتومان پیامش نمیاد اینم میدونسته ۴تا۵تومن اضافه کشیده بود من داشتم با گوشی حرف میزدم می‌گفت برق رفته جواب نمیده می‌دیدم هی داره رمز میزنه رفتم خونه همراه بانکو نگاه کردم فهمیدم حالا طرف شایذ ۶۰سالش بیشتر بود