2777
2789
میخوام بهش زنگ بزنم بگم راضی نیستم چون دروغ گفتی بهش شماره کارت بدم بگم یه مبلغ دیگه بزن وگرنه خیر ن ...

کار خوبی میکنی حداقل بهش بگو ...

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو دیوار وسیله میذاری،همه فقط آه و ناله میکنن،نداریم و فلان.ولی دروغ زیاد میگن.بعضیا انقدرررر چونه م ...

من عروس هلندی گذاشتم تو دیوار ۳۵۰ میگفت ۲۰۰ بیشتر ندارم بده ببرم گفتم خوب پول نداری نخر خوب 😐😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

فرش دستباف زیر قیمت دادی رفته ، خب عزیزم ی چیزی این وسط هست که بنظرم شما قبل اینکه بخوای بفروشی نرفتی ۴جا قیمت دستت بیاد بپرسی ، دلتم میخواسته زود نقدش کنی دادی رفته عجله ای ، وگرنه فک نمیکنم ک چون اون زاری کرده به مفت دادی چون میدونی ادم نیازمند ک نمیاد فرش دستباف بخره 

و اینکه الان متاسفانه دستت به هیچی بند نیس من هم ازین کلاها یرم زیاد رفته 

من عروس هلندی گذاشتم تو دیوار ۳۵۰ میگفت ۲۰۰ بیشتر ندارم بده ببرم گفتم خوب پول نداری نخر خوب 😐😅

من هندزفری نو خریده بودم از دیجی دو تا بود یکیشو خواستم بفروشم ۹۵ خریده بودم همون قیمت گذاشتم

یکی میگفت ۵۰ بده ببرم

شما نمی دونی پول زحمت و حلال چیه که انقدر راحت حرف میزنی

شمام همون جیزی ک‌ فروختیو آگهی کن تو دیوار بزا بمونه تو توضیحاتشم بنویس و ک نو نیستو این آقا کلاهبرداره بزا آگهی بمونه تو دیوار هرکی بخاد بخرتش میبینه.هرجند روزم اگهیو بروزرسانی کن بیاد اون بالا.حداقل تو دیوار نمیتونه بفروشه کلاه سر یکی دیگه بزاره ب عنوان نو

من هندزفری نو خریده بودم از دیجی دو تا بود یکیشو خواستم بفروشم ۹۵ خریده بودم همون قیمت گذاشتمیکی میگ ...

😅😅بدجوری دنبال مفت خوردن هستن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دعوا کردی باهاش؟؟کاش تاپیک میزدی خیلیا میخواستن بدونن اون شبی که شوعرت اومد چی شد

خیلیا تو تاپیکای دیگه ازم پرسیدن اون شبی ک شوهرم آمد گفت خسته ام فردا باهاش حرف میزنم دوسه روز طولش داد در آخر خودم بهش گفتم فلانی صابخونه جوابمون کرده بخاطر تو بهش برخورد جمع کرد رفت اگه بشوهرم بود ک تاالانم اینجا بود 

درستش همینه.مگه مجبوری مثلا عروس هلندی بخری؟خب نخر،آسیبی به زندگیت نمیزنه نداشتن عروس هلندی.

من یه خاطره بد دارم.یه سرویس آجیل خوری گذاشتم تو دیوار.یه خانومه انقدر چونه زد،منم تخفیف دادم.دوباره خواست،یکم دیگه کم کردم.گفت با اسنپ بفرست.بعد گفت خودم اسنپ میگیرم.بعد آدرس و اینا گرفت،دو روز پیداش نشد.دوباره برگشت گفت برام میفرستی.کلا نمیتونست تصمیم بگیره.خیلی اعصابمو خورد کرد.منم گفت حاضرم الان مجانی بدم به هرکسی،ولی دیگه به تو نفروشم زن ناحسابی.

من هندزفری نو خریده بودم از دیجی دو تا بود یکیشو خواستم بفروشم ۹۵ خریده بودم همون قیمت گذاشتمیکی میگ ...

ماشین میزاری ۳۰۰ملیون طرف پیام بده ۲۰۰تومن بده ببرم😂😂انقد اینا رو دارن ک حساب نداره

گفتم که چون دلاله و زبون بازاگر ادم ساده و خوبی بود میتونست پس بگیره

طرف ازون پدرسوخته بی وجدان هاس ندید معلومه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••