2777
2789
عنوان

خرجی دادن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 50 پست
پول تو‌جیبی نمیگیرم کارتش دستمه، درعوض بهش قرض میدم ، دوبرابر پس میگیرم ، دوباره همونو قرض میدم و هم ...

ای نزول خور از من بدتری که😂😂😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارت دست خودمه به شوهرم ماهیانه میدم

البته الان چند ماهه بدجور قرض و قسط داریم چیز خاصی برامون نمیمونه به شوهرم گفتم فعلا خرجی رو دست بگیره من اعصابم نمی‌کشه تا انشاا...وضعیت بهتر بشه باز خودم دست بکار بشم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

آره واریز میکنه یه کارت دستمه به اسم خودش همیشه ۲۰ توش هست هر وقت ببینه مثلا شده ۱۷ سریع سه واریز میکنه اگر دو روزه کارتو صفر اصلا نمیپرسه چیکار کردی دوباره شارژش میکنه

ولی ماهانه مثل حقوق بده نه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

اینجا نپرس جانم همه شوهرشون خونه ماشین بنامشون زدن و تمام کارتای شوهرا دستشونه شب به شب اگر کاسبه یکیم نقد داده میاره و خالصانه تقدیم میکنه تازه بره بیرون یکی شب جمعه شکلاتی چیزیم بده بهش نمیخوره میده به اینا اگرم‌کارمنده که فبها دیگه کلا فیش حقوقشو داده که کسیم شک نکنه🙌

پول تو‌جیبی نمیگیرم کارتش دستمه، درعوض بهش قرض میدم ، دوبرابر پس میگیرم ، دوباره همونو قرض میدم و هم ...

پول خودتو میدی بهش ؟

بعد دوبرابر پس میگیری ؟

اگر پول شوهرت دستته چطور دوبرابر بهت پس میده؟