2777
2789
عنوان

خرجی دادن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظشون کنه.نه بابا پدر ومادر شوهر منکه کلا خودشونو کشیدن کنار عموم بودها اما هیچی .واسه دوتا پسر ...

عزیزم

میدونی تو این دوره اگر حمایت بزرگترا نباشه فشار مالی آدمو دلسرد میکنه

اگر نتونن انتظاری نیست ولی اگر توانشو داشته باشن بهتره بچهاشونو تنها نذارن

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

عزیزممیدونی تو این دوره اگر حمایت بزرگترا نباشه فشار مالی آدمو دلسرد میکنهاگر نتونن انتظاری نیست ولی ...

دقیقا همینطوره.والا چی بگم واسه پسر بزرگش دوبار عروسی گرفت (زن اولی طلاق گرفت دوباره داماد شد)و وسیله خونه گرفت واسه پسر کوچیکش هم عروسی گرفت و وسیله خونه اما برای ما هیچی .هیییی من دیگه انتظار کمک از خانوادش ندارم خدا کمکمون کنه.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

دقیقا همینطوره.والا چی بگم واسه پسر بزرگش دوبار عروسی گرفت (زن اولی طلاق گرفت دوباره داماد شد)و وسیل ...

پدرشوهرم عموم هم بود مثلا.یادمه چندسال پیش ما یه موتور داشتیم عموم ماشین داشت بعد یه روز ماشینشو لازم داشتیم به زور بهمون داد بعدش گفت بده موتورت دست من باشه این دوساعت بی وسیله نمونم .بعد توی خیابون بودیم دیدم عموم که۱۰۰ کیلو بود با زن عموم که ۱۱۵ کیلوعه نشستن رو موتور .اینقدر دلم شکست گفتم ببین حتی مادرش به فکرش نبوده بگه موتور بچم خراب میشه زوارش در میره به سختی خریده

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم