2777
2789
عنوان

خرجی دادن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 50 پست
چ خوب

آره خداروشکر فرهنگ خانوادگیشون اینطوریه که باید به زن خیلی بها داد

دستای مادرشوهرم پر طلاست

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا نپرس جانم همه شوهرشون خونه ماشین بنامشون زدن و تمام کارتای شوهرا دستشونه شب به شب اگر کاسبه یک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👏👏👏👏

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
پول خودتو میدی بهش ؟بعد دوبرابر پس میگیری ؟اگر پول شوهرت دستته چطور دوبرابر بهت پس میده؟

ترجمه تاپیکت : تو داری دیروغ میگی و مینم میخوام ایثبات کینیم

کارت دستمه عزیزم خریدی چیزی لازم باشع با کارت انجام میدم ، خودم کمی پول داشتم پیش میومد که پول لازم داشته پولو بهش قرض میدادم و دوباره با سودش ازش پس میگرفتم و میریختم تو کارت خودم 

آره خداروشکر فرهنگ خانوادگیشون اینطوریه که باید به زن خیلی بها داددستای مادرشوهرم پر طلاست

ما هم چون از صفر شروع کردیم و هیچ کمکی بهمون نشد حتی خرج عروسی هم خود شوهرم داد وپدرش کامل خودشو کشید کنار حتی وسیله خونه هم نگرفت کلی عقب موندیم و درگیر وام شدیم تا الان که سالهاست میگذره

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

عزیزم به نظرم اینکه لازم داشته باشی بگیری خیلی بهتره تا ماهیانه بده

آخه ماهیانه پول بگیرین شاید پولتون نرسه کارهایی که می‌خواین انجام بدین.

چقدر مدنظرتونه که ماهیانه از همسرتون بگیرین؟

ما هم چون از صفر شروع کردیم و هیچ کمکی بهمون نشد حتی خرج عروسی هم خود شوهرم داد وپدرش کامل خودشو کشی ...

عزیزززم

خیلی سخته

همسرم با اینکه خداروشکر اوضاع مالیش خوبه بازم پدرو مادرش حمایش میکنن

همیشه میگم خدایا جاشون بهشت باشه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

عزیزم به نظرم اینکه لازم داشته باشی بگیری خیلی بهتره تا ماهیانه بدهآخه ماهیانه پول بگیرین شاید پولتو ...

دوست دارم جدا از خرج یه مبلغی برام بزنه زیاد نه ها حتی شده ۱ تومن یه پس اندازی باشه

عزیزززمخیلی سختههمسرم با اینکه خداروشکر اوضاع مالیش خوبه بازم پدرو مادرش حمایش میکننهمیشه میگم خدایا ...

خدا حفظشون کنه.نه بابا پدر ومادر شوهر منکه کلا خودشونو کشیدن کنار عموم بودها اما هیچی .واسه دوتا پسر دیگش و دخترش هم عروسی گرفت هم جهاز داد اما شوهر من پسر وسطی بود وبا اینکه کارهاشون روی دوش همسر من بود هیچکاری نکردن.

خدا حفظشون کنه.نه بابا پدر ومادر شوهر منکه کلا خودشونو کشیدن کنار عموم بودها اما هیچی .واسه دوتا پسر ...

همیشه به همسرم میگم من احساس میکنم با یه پسر پرورشگاهی یتیم ازدواج کردم