خانومای متاهل شما پول تو جیبی هم از همسرتون میگیرید؟جدا از خرجیتون مثلا من شوهرم هر چی بخام خودش برام میخره خرجی خونه هم با خودشه کلا بهش میگم پول بزن ماهانه میگه خب خودم ک هر چی خواسی برات گرفتم هر وقتم میخای بری خودت کارتمو بردار...ولی من دوس دارم برام پول بزنه شما چطوری هستید ؟ اینجوری بهتره یا ماهانه پول بده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پول خودتو میدی بهش ؟بعد دوبرابر پس میگیری ؟اگر پول شوهرت دستته چطور دوبرابر بهت پس میده؟
ترجمه تاپیکت : تو داری دیروغ میگی و مینم میخوام ایثبات کینیم
کارت دستمه عزیزم خریدی چیزی لازم باشع با کارت انجام میدم ، خودم کمی پول داشتم پیش میومد که پول لازم داشته پولو بهش قرض میدادم و دوباره با سودش ازش پس میگرفتم و میریختم تو کارت خودم
آره خداروشکر فرهنگ خانوادگیشون اینطوریه که باید به زن خیلی بها داددستای مادرشوهرم پر طلاست
ما هم چون از صفر شروع کردیم و هیچ کمکی بهمون نشد حتی خرج عروسی هم خود شوهرم داد وپدرش کامل خودشو کشید کنار حتی وسیله خونه هم نگرفت کلی عقب موندیم و درگیر وام شدیم تا الان که سالهاست میگذره
لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم
عزیزززمخیلی سختههمسرم با اینکه خداروشکر اوضاع مالیش خوبه بازم پدرو مادرش حمایش میکننهمیشه میگم خدایا ...
خدا حفظشون کنه.نه بابا پدر ومادر شوهر منکه کلا خودشونو کشیدن کنار عموم بودها اما هیچی .واسه دوتا پسر دیگش و دخترش هم عروسی گرفت هم جهاز داد اما شوهر من پسر وسطی بود وبا اینکه کارهاشون روی دوش همسر من بود هیچکاری نکردن.
لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم