2777
2789
عنوان

روز پدر برا پدر شوهرم چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 77 پست
نگو اینطوری دختر

اگه بدونی با زندگی من چیکار کرده........این حرفو نمیزدی....

به شوهرم یاد داده که تمام مالو اموالشو بزنه به اسم اونا...من ۴۶ سالمه....۲۱ ساله زندگی میکنم.....۴ تا بچه دارم

خدایی شما باشی چیکار میکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای گیج‌ شدم

من یبار ازاین لیوانایی که دمنوش میریزن توش دم میکشه خریدم استفاده میکنه

یبارمظرف غذا برای محل کارش

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
من خریدم چند بار دست نزد حتی بار نکرد نگاه کنه سایزش هست یا نه

درکت میکنم منم تو عقد یک بار خودم پیراهن خریدم براش فقط چون من خریدم نپوشید وگرنه بقیه میخرن تا پاره نشه از تنش در نمیاره منم دیگ هیچ وقت چیزی براش نخریدم

منکه،ی سنگ قبر با ی شعر زیبا

من برای پدرم نیز اینطور:))))هیچ وقت روز پدر نداشتم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

درکت میکنم منم تو عقد یک بار خودم پیراهن خریدم براش فقط چون من خریدم نپوشید وگرنه بقیه میخرن تا پاره ...

نه این کلا خرید هیچکس رو قبول نداره و میگه شماها بلد نیستید خرید کنید تازه حتی نیم نگاهم بهش نمیندازه حتی بخدا بازم نکرد ببینه