2777
2789

سلام خانوما 

معاینه برای گواهی سلامت چند دقیقه طول میکشه؟؟؟ 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیکای قبلی استرستو دیدم ، کسی ک دخول نداشته باشه سالمه و اینکه کار اشتباهی کردی ب نامزدت اینطوری شک وارد کردی نباید بهش میگفتی ، خدت می‌رفتی و برای خدت نگه میداشتی وقتی عقد کردی بهش نشون میدادی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

تاپیکای قبلی استرستو دیدم ، کسی ک دخول نداشته باشه سالمه و اینکه کار اشتباهی کردی ب نامزدت اینطوری ش ...

اشتباه کردم خریت کردم😭

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

اشتباه کردم خریت کردم😭

عب ندارع ولی اکثرا بکارتشون حلقوی هست شمام دیگه حرفشو نزن از الان ، وقتی رفتی گواهیو گرفتی بعد عقد نشونش بده تمام

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

عب ندارع ولی اکثرا بکارتشون حلقوی هست شمام دیگه حرفشو نزن از الان ، وقتی رفتی گواهیو گرفتی بعد عقد ن ...

باشه چشم