2777
2789
عنوان

میشه لطفا دعا کنید به حاجتم برسم

44 بازدید | 9 پست

هر کسی پا میشه خیلی نا امیدم می‌کنه خیلی نگرانم

واقعا به معجزه تو زندگیم نیاز دارم تو رو خدا برام دعا کنید منم دعاتون میکنم 🙂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم🌸

اگه نماز ظهر و عصرتونو خوندین بعدش دو رکعت نماز ساده بخونید به نیت استغاثه به حضرت زهرا(س)

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

چشم🌸اگه نماز ظهر و عصرتونو خوندین بعدش دو رکعت نماز ساده بخونید به نیت استغاثه به حضرت زهرا(س)

چند رکعت؟ 

چقدر حالم بد میشه نا امیدم میکنن 

فقط دعا کن این چیزایی که حس ششمیا بهم گفتن همش دروغ باشه 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برات 5 تا صلوات و حمد فرستادم ان اشاالله معجزه بشه

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
چند رکعت؟ چقدر حالم بد میشه نا امیدم میکنن فقط دعا کن این چیزایی که حس ششمیا بهم گفتن همش دروغ باشه ...

دو رکعت ساده بخونید شما

بعد نماز چند مرتبه بگید «یا مولاتی یا فاطمه(س) اغیثینی)

البته اصلش این نیست اصلش تو مقاتیحه اما من گاهی که عجله داشته باشم جایی باشم اینطور هم میخونم 

خواهر من، مگه‌ ما خدا پرست نیستیم؟ پس بنده خدا چیکارس؟ باور کن با یقین میگم اینایی که میگن حس ششمی هستن از زندگی خودشونم اصلا خبر ندارن چه برسه به بقیه

اصلا ذره ای بهشون اهمیت ندین که خرافاته فقط والسلام.

کاش یه تذکر جدی بگیرن این حس ششمی ها که انقدر با روح و روان ملت بازی نکنن، البته تقصیر خود کاربرا هست که بهشون بها میدن و باور میکنن

خدا گفته گناهی بالاتر از ناامیدی نیستا، پس ناامید نباشید

الان به حس ششمی بیاد بهم بگه هرچیزی، فقط میخندم بهش

انقدر برا مسخره هست این خرافات

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

دو رکعت ساده بخونید شمابعد نماز چند مرتبه بگید «یا مولاتی یا فاطمه(س) اغیثینی)البته اصلش این نیست اص ...

من تا حالا فقط یکبار فا.ل گرفتم که اونم چرت گفت با این حس ششما که برمی‌گردن فقط چرت میگن واسه سرگرمی میرم میپرسم 

حالت عادی اصلا اعتقاد ندارم اصلا ولی چون طرفمو خیلی دوست دارم پس خیلی حساسم روش نمی‌دونم چرا وقتی همچین چیزی میگن انقدر بهم میریزم با اینکه می‌دونم آینده رو فقط خدا می‌دونه 

واقعا نمی‌دونم چرا برام مهمه یا چرا بهم میریزم نمی‌دونم واقعا کاش منم مثل شما فقط می‌خندیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو رکعت ساده بخونید شمابعد نماز چند مرتبه بگید «یا مولاتی یا فاطمه(س) اغیثینی)البته اصلش این نیست اص ...

صد بازم توبه کردم که هیچ وقت نرم سمت اینا البته فا.ل و که کلا تو زندگیم خیلی کم گرفتم دوست ندارم ولی این حس ششمیا هم صد بار توبه کردم نپرسم ولی باز کنجکاو میشم میرم میپرسم اون لحظه میگم فقط جهت خنده و سرگرمی ولی بعدش کلی بهم میریزم🤦

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تا حالا فقط یکبار فا.ل گرفتم که اونم چرت گفت با این حس ششما که برمی‌گردن فقط چرت میگن واسه سرگرمی ...

میتونید خواهر من

شما هم میتونید مثل من بشید و فقط بخندید و حتی بهتر از من، من که کسی نیستم

چطور؟ تو روایت هست مومن مثل کوه استواره

مومن یعنی کسی که کافر نیست و به خدا و اصول دین اعتقاد داره.

پس چطورش مشخص شد

هرچی این اعتقاده محکم تر و یقینی تر بشه، به دنبالش محکم بودن قلب و روحیهه میاد

ناامیدی از هرکسی و هرچیزی غیر خدا میاد. و امید فراوان به خدا میاد

شجاعت میاد، نترسیدن از هرکسی و هر چیزی غیر از خدا میاد

دیگه آدم کسی رو بزرگ نمیبینه جز خدا

باور میکنه کل عالم هستی که مخلوقات خداییم، فقط اسباب و وسیله ایم همین. همه کاره فقط و فقط خداست

و اعتماد به خدا نباید شرطی باشه، وابسته به هیچ چیزی نباید باشه

اینکه تو ذهنمون اینطور بگیم که من به خدا اعتماد دارم و میدونم که فلان چیزی که میخوام قطعا میشه. این اشتباهه

کی جز خدا میدونه چی میشه؟ کی جز خدا میدونه چی برامون خوبه؟ اینجوری شرطی کردن باعث ناامیدی میشه

اعتماد به خدا یعنی اینکه من همه خواسته هامو بسپرم به خدا، باور کنم اگه اونطور که میخوام خیره برام پس خدا دریغ نمیکنه، اگه خیر من تو چیز دیگه ای باشه بازم راضی باشم و تسلیم

تسلیم بی چون و چرا

اونوقته که دیگه کسی و چیزی رو جز خدا بزرگ نمیبینم

تصور نمیکنم اگه فلانی نباشه یا فلان اتفاق نیوفته میمیرم

آرامشم وابسته به هیچ چیز دیگه جز حضور خدا تو زندگیم نمیشه

پس ما باید یه ارتباط صمیمی و خاص با خدا و خانواده آسمانیمون اهل بیت(ع) داشته باشیم. این ارتباط باعث رهایی از زمین و رو کردن به آسمون میشه

نماز اول وقت بعدشم زیارت عاشورا اثر خودشون رو نشون میدن تو روح و قلب ما پس خیلی جدی باید گرفته بشه

ان شاالله عاقبت بخیر بشید حاجتتون براورده به خیر بشه

میتونید خواهر منشما هم میتونید مثل من بشید و فقط بخندید و حتی بهتر از من، من که کسی نیستمچطور؟ تو رو ...

😍وای عزیزم روحیه منو شما خیلی بهم میخوره قشنگ میتونم حس کنم اگه ما دوست بشیم کلی حرف داریم واسه گفتن در مورد عرفان 

شاید تو حرفام حس کنی که اهل نماز و قرآن نیستم ولی اهلش هستم و خیلی خدا رو دوست دارم ولی خب هنوز مونده به اون قدرتی که شما یا بزرگواران دیگه دارن برسم که مثلا خیلی چیزا رو ترک کنم

انشالله خودتم حاجت روا بشی خیلی ممنون امروز خیلی منو امیدوار کردی من به خودم قول داده بودم از رحمت خدا نا امید نشم ولی امان از شیطان خیلی چیزا رو از یاد آدم می‌بره عاقبت به خیر بشی انرژی خیلی زیبایی داری خدا خیرت بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍وای عزیزم روحیه منو شما خیلی بهم میخوره قشنگ میتونم حس کنم اگه ما دوست بشیم کلی حرف داریم واسه گفت ...

نه خواهر گلم اصلا حساس نکردم اهل نماز و قرآن نیستید اتفاقا متوجه شدم معتقدید الحمدلله

خدارو شکر که به دلتون نشست💚قطعا دوستیم و خوشحالم از این دوستی. درخواست میدم بهتون تا گمتون نکنم.

و خیلی ممنون از دعای خیرتون😘🌸