2777
2789
عنوان

آی کیو ایران تو جهان دوم شد

401 بازدید | 55 پست

بچه ها بنظرتون راسته؟ تو اینترنت هم نوشته بعد از چین آی کیو ایران بود بعدشم ژاپن و کره و..،هرساله یه سایتی هست طبق یه تست هوش ریون این نظرسنجی رو برگذار میکنه

سیاه نمایی نباشه ولی خل و چل دور و برمون زیاد هست باور نمیکنم🤦😂

اره دیدم. تو همه شبکه های خبری پخش شده راسته

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درضمن ایرانیا واقعا باهوشن ولی بیشتر این نخبه ها مهاجرت کردن رفتن واسه همین شما نمیبینی

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

می‌گن محرومیت ذهن انسان و خلاقیتش رو بارور می‌کنه؛ همینه.

باید برای هر چیزی که می‌خریم سبک و سنگین کنیم و یک مسأله بهینه سازی خطی حل کنیم؛ لذا روز به روز هوشمندتر از دیروز.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

منم دل خوشی ندارم

ولی اره حتی یه دختر ۱۸ ساله نیمدونم سوئد بود کجا وزیر محیط زیست اون کشور شده بود

حتی ایلان ماسکم اشاره کرده این نیرو های محصل مهاجر ایرانی خیلی برای پیشرفت برنامه هاش بدردش میخورن

واسه همون مهاجر محصل امریکا زیاد میگیره از ایران

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

نه راسته حدود ده ساله پیش که مدرسه میرفتم یه امار اومده که سطح سواد و ای کیو و ....دانش آموزای ما نسبت به کشور های دیگه خیلی بالاست 

میگی خل و چلیم ببین دیگه اونا چی هستن😅😂

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

نمیدونم اون تستی که میگی چیه

ولی ایرانیا واقعااااا باهوشن!!!

یه نگاه به دانشمندان جهان کن!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!