2777
2789
عنوان

آی کیو ایران تو جهان دوم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 55 پست
می‌گن محرومیت ذهن انسان و خلاقیتش رو بارور می‌کنه؛ همینه.باید برای هر چیزی که می‌خریم سبک و سنگین کن ...

اما اغلب اینطور نیست، محرومیت در اکثر مواقع باعث کشف نشدن استعداد ها میشه....چیزی که تو ایران فراوان رخ میده

امضا نمیکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله راسته ایران نخبه و باهوش زیاد داره ولی یا بها نمیدن یا پول ندارن که استفاده کنن

نه اخه آی کیو دوم جهان الکی نیست الان باید خیلی بولد میشد یه کاری یه حرکتی ، یه چیزی ، من از بچه دبیرستانی میپرسم هف هشت تا نمیدمنه میشه چند تا آخه🤦

اونا اگه ضریب هوشیشون مثلاً ۹۰ باشه از همون استفاده میکنن واسه پیشرفتشون ولی تو ایران متاسفانه شرایط یه جوریه طرف ضریب هوشیش ۱۷۰ هم باشه نمیتونه خودش رو نمایان کنه ، نمونه اش راننده اسنپ هایی که بعضی هاشون دکترا هم دارن ولی نتونستن تو زمینه درسیشون فعالیت کنن 

بعدشم خل و چل هایی که میگی یادت نره شاید خود توهم از نظر کس دیگه خل و چل بنظر بیای البته با عرض معذرت 

نمیدونم اون تستی که میگی چیهولی ایرانیا واقعااااا باهوشن!!!یه نگاه به دانشمندان جهان کن!

دانشمندا که آره ، ولی این تست از افراد عادی مردم گرفته شده ، حتی از نوجوونا تا بزرگسالان

اقااامااگه‌باهوش‌نبودیم‌ک‌باید‌میمردیم‌تا‌الان🏃🏻‍♀️

هممون‌باهوشیم💘

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بله میدونید چرا ،چون مردم ایران از نسل مردمانی بودن که تو دوران جاهلیت اروپا تفکر و اندیشه کردن و یکتا پرست شدن .

مردمی هستن که به نتیجه اعمالشون فکر میکنن ...

کلی نخبه تو این کشور هست .

ایرانیان مظهر تفکر و علم و دانشن .

اگه هم وضعمون تو بعضی شرایط نا مساعده بخاطر صلح طلبی و انسانیت بیش از حد هموطنامونه  که دیگران سواستفاده کردن ازش .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

نه راسته حدود ده ساله پیش که مدرسه میرفتم یه امار اومده که سطح سواد و ای کیو و ....دانش آموزای ما نس ...

واقعا هم همینطوره

اکثر مهاجرایی ک رفتن واسه تحصیل میگن ریاضی تا دبیرستان نهایت ضرب و کسر باشه و خندشون گرفته بود ک چیزی از معادله و مجهول نمیدونن و میگفتن اینا چقدر راحتن

ما دروس تخصصی زیاد میخونیم مثل شیمی و زیست وفلسفه

ولی اونا مثلا سه شاخه انتخاب میکنن هنر و ورزش و تاریخ

بیشتر عملی کار میکنن در همین سه تا درس

هنر کامل نقاشی

ورزش کامل ورزش

تاریخم تاریخ میخونن 

این سه تا میشه رکن اصلیشون تو دبیرستان و باقی درس های عمومی ک ۳/۴تا میشه

خودشون میگفتن خیلی درس های ایران سنگینه و اونا تعجب میکنن چطور ما از پسش برمیایم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
دانشمندا که آره ، ولی این تست از افراد عادی مردم گرفته شده ، حتی از نوجوونا تا بزرگسالان

نمیدونم

ولی به‌نظر من هستیم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

اما اغلب اینطور نیست، محرومیت در اکثر مواقع باعث کشف نشدن استعداد ها میشه....چیزی که تو ایران فراوان ...

قطعا پیام جدی‌ای نبود.

محرومیت‌ها و ناکارآمدی‌ها مسبب مدفون شدن استعدادهایی درخشان می‌شه...

چه بسیار افراد مستعد که حتی خودشون متوجه نشدن چقدر توانا هستند و اگر مدرسه و معلم و امکانات آموزشی استاندارد بود می‌تونستن به یک عنصر تعیین کننده و پیش‌برنده برای کشور تبدیل بشن اما محرومیت ازشون یک عنصر سرخورده و منفعل ساخت.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
نه اخه آی کیو دوم جهان الکی نیست الان باید خیلی بولد میشد یه کاری یه حرکتی ، یه چیزی ، من از بچه دبی ...

تمام ایران محدود به چندنفر اطراف شما نمیشه 

الان دختر من چهارم هست هر چی معلم ریاضی درس میده روش معلم متوجه نمیشه و خودش حل میکنه معلم میگه این روشت درسته که حل میکنی ولی این برای کلاس پنجم و ششم هست 

این یه نمونه  کوچیک هوش هست

اقا من عاشق امریکام

ولی همین که اونا نمیتونن ساعت رو بخونن و نصف جمعیتشون فکر میکنن شیر کاکائو از گاو قهوه ای میاد  و سطح معلوماتشون اینقدر کمه هرچی نخبه داره از کشور های مهاجر مثل ایران هست باید افتخار کنیم😂

سوالات کنکور ما در سطح دانشگاه بعضی کشور ها نبست چیزی ما داخل مدرسه میخونیم خیلی هاشون تازه دانشگاه یاذ میگیرت