2777
2789
عنوان

روز پدر برا پدر شوهرم چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 77 پست
برای رئیس اداره تون وجهه خوبی نداده به نظرم

هر سال میخریم بابا اونم روز زن ب همه خانمها هدیه میده..جای پدرمون هست سن بالات.

فقط موندم شاهنامه بگیرم یا ادکلن ملایم.البته ما پول میزاریم همه با هم می‌خریم

عشق ممنوعه❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودش پولداره خیلی هم از این چیزا داره.تو ذهنم ادکلن بود گفتم پیرمردا ادکلن ملایم دوست دارن یا تند و ...

تو اون سن اونم کارمند اداره شاهنامه میخواد چکار ؟

همین ادکلن ملایم برای این سن گزینه خوبیه انگشتر هم خوشحال میشن یا این تسبیح سنگها

بنظر من ادوکلن و عطر بدترین هدیه است .

آخه نمیشه بوئی  که طرف دوست داره رو پیدا کرد ، مگر اینکه عطر طرف رو بشناسی و همون رو بخری .

من بارها عطر هدیه گرفتم و بخشیدم ، اصلا سلیقه بویایی ام به کسی نخورده تا حالا.

چرا عزیزم 🤦🏻‍♀️

چون زندگی من اصلا مشکل نداشت....اصلن،اصلن..

منو شوهرم همدیگرو خیلی دوست داشتیم و داریم....وباهمدیگه بچهامونو دوست داریم.....خانواده ی شوهرم به شوهرم یاد دادن که شوهرم تمام مالو اموالشو بزنه به اسم اونا...واین آتیشو انداختن وسط زندگی ما.....شوهرمو با وجدانش درگیر میکنن.....بخاطر همین برای دوام زندگیم آرزوی مرگشونو دارم....نذر کردم شعر سنگ قبرشونو خودم بگم

شاهنامه ای چیزی بخر اخه کی به پدرشوهر پیرهن میده اخرم‌نمیپوشن

مامیدیم همیشه هم میپوشه😁😁

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.