2777
2789
عنوان

خدا کساییو که برای دیگران دعا مینویسنو لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 82 پست
میتونی تعریف کنی

هرچی دارم از برکت قسمت کوچیکیه که از قرآن تو ذهنمه .

انقدر بلا و گناه بوده که معجزه امیز دفع شدن که خدا خودش رحم کرده .

مثلا همین چند وقت پیش درست شاید به فاصله یک متر از ماشینمون یه ماشین دیگه یهو چپ کرد و اگه لطفا خدا نبود مام الان اون دنیا بودیم .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر هزینه میگیره

والا ابجی من دوسال پیش  برا امر ازدواج یکی از نزدیکانم که متاسفانه توسط یکی از خواستگاراش بختش بسته شدت بود رفتیم و جواب گرفتیم هم دیگه توی این دوسال نرفتم حقیقتش که نرخ الانو بدونم ولی کارش خوبه ،خیلیم میبینم  مشتری داره

بوووی خو ابجی میدونی کردستان کجاست ،سخته رفتنش واقعاااا

عزیزم شماره ی دعانویس دادن گناهه تو هم تو گناه اون دعانویس شریک میشی چون همه شون بلا استثنا با جن کافر کار میکنند جن کافر همون شیطان هست دشمن قسم خورده ی آدم ها 

عزیزم شماره ی دعانویس دادن گناهه تو هم تو گناه اون دعانویس شریک میشی چون همه شون بلا استثنا با جن کا ...

نگا ابجی بخدا ادم تا درد نکشه تا مشکل نیاد سراغش سراغ هیچ دعانویس نمیرت مگه ادم مرض داره ولی خب مشکل پیش اومدع و درمونش اینه چ کنیمممم