2777
2789
عنوان

خدا کساییو که برای دیگران دعا مینویسنو لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 82 پست
خود کسی ک نوشته خودش دعانویسه نمیدونم به روش یهودیا نوشته چجوری نوشته باطل نمیشه ک نمیشه دقیقعا براد ...

اگه واقعاااا دعا برات گرفته باشن عزیزم با لین روشای سطحی حل نمیشه ،،،باید بری پیش دعا نویس ولی ن هر کسی ،،ما مورد بود که طرفو دعای سیاهی در حد مرگ براش گرفته بودن رفتن پیش کسی باطلش کردن الان داره زندگیشو میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما اگه ادم خیلی قویو میشناسید ک بتونه باطل کنه دعوت به دوستی بدید بگید هرجای ایرانم باشه میرم

نگا یکی توی منطقه ما هست ،سرش خیلی شلوغه ما میبینم فقط با ماشین دختر و پسر جوون میرن پیشش ،کارشو یبدیدم ،خوب بود والا 

خود کسی ک نوشته خودش دعانویسه نمیدونم به روش یهودیا نوشته چجوری نوشته باطل نمیشه ک نمیشه دقیقعا براد ...

شاید مریض شدین فقط

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اینم امتحان کردم نشد

عزیزم این روحانی که من میگم گفت به هیچ وجه پیش دعانویس نرید کسی که شما رو طلسم کرده یه جن کافر قوی رو به شما وصل کرده بعد دعانویسی که میخواد باطلش کنه یه جن بدتر از اون رو به شما وصل میکنه که اون یکی فراری بشه گفت فقط با راهکارهای قرآنی باید دفعش کنی اگه بتونی حضوری بری کردستان اونجا روحانی هایی هستن که با خوندن آیه های قرآن که بهش میگن رقیه شرعی جن رو از بدنت فراری میدن به اون روحانی ها راقی میگن  

من اون ادمی ک بتونه باطل کنرو پیدا نمیکنم کسیو میشناسی

نگا یکی هست شمارشو میدمت خودت زنگش بزن ببین چ بهت میگه والا تا جایی که دیدم کارش خوبه ،،،فقط نگا تو راجب مشکلت نگو بزار اون بگه ببینم میفهمه یا ن 

اسی اگه شرایطش رو داری برو مشهد حرم خودت از آقا بخواه بنظرم دست رد نمیزنه به سینت 

یا میتونی اینجا تاپیک بزنی که برات دعا کنن خییییییلی جواب میده ایشالا به زودی زود رنگ آرامش رو ببینی 

کاش اونی که هی میره سحر رو تمدید میکنه رو یه جوری جلوشو میگرفتی

نماز شبم خیلی تاثیر داره