2777
2789

وای میستم کارامو کنم باذ میکنه درد میگیره

فشار خون ندارم

پروتیینم دفع نکردم

فقطم پاهامه

تاری و دوبینی ام ندارم

درد میکنه چکار کنم؟

نمکم بخدا کم میخورم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

شاید روماتیسم داری آزمایش بده 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرم پاهاش میشد انگاربادمجون از ورم.بعد مشخص شد روماتیسم داره

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
مادرم پاهاش میشد انگاربادمجون از ورم.بعد مشخص شد روماتیسم داره

برای بارداری نیست؟

برای بارداری نیست؟

احتمالش زیاده سعی کن زیاد روپا نباشی

شورنزن انشاالله که زود رفع میشه

خرما ماست خانگی سیر پیازچه نعنا هر کدوم تو بارداری مجازه امتحان کن

تاثیرش چیه؟

جارو زدم خونه رو امروز اینجور شد😫

من تو نت سرچ کردم بخاطر بارداری بود 

بخاطر ابی بود ک ب خاطر جنینه 

سرچ کن متوجه میشی الکی استرسی نشو فقط 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
احتمالش زیاده سعی کن زیاد روپا نباشیشورنزن انشاالله که زود رفع میشه

کارامو کی بکنه

خونم اشغالدونی شده بود