2777
2789
عنوان

میخوام به احترام نامادریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 81 پست

خدا واسه هم‌نگهتون داره

نگو نامادری، ایشون فقط مادر بیولوژیکیت نبوده! مادری که فقط به زایش نیست خوشگلم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا واسه هم‌نگهتون دارهنگو نامادری، ایشون فقط مادر بیولوژیکیت نبوده! مادری که فقط به زایش نیست خوشگل ...

عزیزم من مادر خودم میدونمش همه جا مادر معرفی میکنم اینجا گفتم حق مطلب ادا شه😂😀

اخه اون مادر من شد چه فرقی میکنه به دنیا آوردن یه بچه که مادر نداره طعم مادرو بچشه بهتر نیست

سنت مشخصه کمه عزیزم شاید من همسن مادرت باشم وقتی پا به سن میذاری اونوقته که به خودت میای، به جای انرژی منفی دادن به خودت قدردان زحمات اون خانم باش 

وای عزیزم چقدر حالم خوب شد با این تاپیک خدا حفظش کنه بهش میگن فرشته 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
😅عزیزم انقدر محبت کرده قدرشناسی هیچی نیست در مقابلش

خب خیلیا هستن هر چقدرم محبت میکنی نه تنها قدر نمیدونن طلبکارم هستن وظیفت بوده خودت خواستی من که ازت چیزی نخواستم و …. قدرشناس بودن و متوجه لطف و‌محبت اطرافیان بودن خیلی خصلت خوبیه

عزیزم من مادر خودم میدونمش همه جا مادر معرفی میکنم اینجا گفتم حق مطلب ادا شه😂😀

چه حس خوبی گرفتم از خودت و تاپیکت

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
سنت مشخصه کمه عزیزم شاید من همسن مادرت باشم وقتی پا به سن میذاری اونوقته که به خودت میای، به جای انر ...

عشقم انرژی منفی نمیدم 😅فقط خیلی دوسش دارم براش ذوق دارم ۲۴ سالمه نمیدونم سنم کمه یا نه😅

چه خوبه که قدردانی هستی عزیزم خدا نگهش داره برات ولی ازدواج کنی و با شوهرت حرف بزنی نظرت احتمالا تغییر خواهد کرد و دوست داری خودت بچه داشته باشی گر چه که تصمیم الانت بسیار شایسته هست

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

قربونت برم من که خیلی نه ولی ایشون واااای نگم برات عین گل پاک و مهربونه

خدا نگهش داره براتون سایه‌ش مستدام

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اخ دقیقا فرشته اس نه فقط با من واقعا فرشته اس🥹

خاله منم نامادری خوبیه یه تا بچه از شوهرش و بزرگ کرده خیلی دوسش دارن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀