2777
2789
عنوان

بچه ها پاهام باد کرده شش ماهمه بیایید😵‍💫😩

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 32 پست
من تو نت سرچ کردم بخاطر بارداری بود بخاطر ابی بود ک ب خاطر جنینه سرچ کن متوجه میشی الکی استرسی نشو ف ...

اخه درد داره چکارش کنم میخام برم حموم نمیتونم😫

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

کارامو کی بکنهخونم اشغالدونی شده بود

عزیزززم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه درد داره چکارش کنم میخام برم حموم نمیتونم😫

یه کم استراحت کن پس 

حمام نرو فعلا 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
طبیعیه منم بعضی وقتا از خواب پا میشم بزور راه میرم از ورم و دردشون بازم فشار و همچیم نرماله

از ماه ۶ شروع شده زود نیست میترسم؟!!

الان برو کمپرس یخ درست کن مستقیم روی محل درد نزار مثلا تو پارچه بزار بزار روی منطقه درد 

ان شاالله خوب میشی

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
الان برو کمپرس یخ درست کن مستقیم روی محل درد نزار مثلا تو پارچه بزار بزار روی منطقه درد ان شاالله خو ...

جشم

از ماه ۶ شروع شده زود نیست میترسم؟!!

نه حتما زیاد وزن اضاف کردی من از اول بارداری تا الان ۶کیلو اضاف کردم و پا درد و همچین علایم گهگاهی دارم میدونم طبیعیه دقت نکردم از چه ماهی شروع شده

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه حتما زیاد وزن اضاف کردی من از اول بارداری تا الان ۶کیلو اضاف کردم و پا درد و همچین علایم گهگاهی د ...

نه بخدا همش ۳ کیلو

ولی رو پهلو راستم خوابیدم پاشدم دیدم پاهام شده قدر یه کتلت

نه بخدا همش ۳ کیلوولی رو پهلو راستم خوابیدم پاشدم دیدم پاهام شده قدر یه کتلت

اووو هنوزی باور کن بس که به پهلو خوابیدم یکی از دستام اینقد درد میکنه با اینکه هی دارم پهلو به پهلو میشم ولی تو خواب سمتی که روش بخوابم بیدار میشم انگار فلج شدم فقط دعا میکنم این روزا زود بگذره تموم شه به این دلخوشم که الان دی هستیم و بهمن زایمانمه انشاالله چیزی نمونده

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۵ ماهم دستم و پام باد کرده عادی دختر خوب نترس زیاد نایست کار نکن زیاد بیشتر استراحت کن

چشم😫😫😭

اووو هنوزی باور کن بس که به پهلو خوابیدم یکی از دستام اینقد درد میکنه با اینکه هی دارم پهلو به پهلو ...

ایشالا به سلامتی باشه عزیزدلم💋💋💋😍😍