2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترخالم داره ولی اصلا راضی نیست، اگر شروع نکردی نکن چون دست توش زیاده و تاریخ انقضا باعث میشه نت ...

پوشاک سخت تره حضوری میخوان همه،

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

پوشاک سخت تره حضوری میخوان همه،

هر چیزی یه حسنی داره یه عیبی، ولی آرایشی سود خیلی زیادی نداره، چون مجبوری رقابتی قیمت بزنی فروشنده زیاده، بازم بستگی به شرایط و علاقه خودتون داره عزیز

هر چیزی یه حسنی داره یه عیبی، ولی آرایشی سود خیلی زیادی نداره، چون مجبوری رقابتی قیمت بزنی فروشنده ز ...

میدونم سختی خودشو داره هر چیزی،داخل این مبحث پوشاک صبر به شدت بالایی میخواد و خونسرد بودن،اعصابت بهم میریزه تا بخرن،پرداخت درب منزل،و حضوری میخوان

وفاداری بسیار گران است،                                                همه نمی‌توانند آن را بپردازند..🦋

میدونم سختی خودشو داره هر چیزی،داخل این مبحث پوشاک صبر به شدت بالایی میخواد و خونسرد بودن،اعصابت بهم ...

شما درست می‌فرمایید، من راستش تجربه فروش ندارم خودم، برداشت خودم بود این، به قول شما هر کدومش یه جور سختی داره