2777
2789
عنوان

وای خدا دارم آتیش میگیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3303 بازدید | 170 پست
بخدا بچم آنقدر شیرینه که دو ساعت بدون من بیرونه از شدت وابستگی بهش کلافه میشم نمی‌دونم چیکار کنم کلی ...

همین الان ی مشاور کودک و نوجوان پیدا کن و وقت بگیر برو اون بچه نوجوان شه بداخلاق میشه،به مشاورم کامل توضیح بده که مامانش ولش کرده رفته خارج تو بزرگش کردی و..

تا میری مشاور هم عکس های نوزادی بچه رو به خودش نشون بده از اون عکس خاطره تعریف کن و...

مادر واقعیش تویی نه کسی که به دنیا آورده و رفته

❤Che khobe ke daramet
اسی مقصر خودت بودی از روز اول همسرت خاسته بجه رو بده به مادرش و شما قبول نکردی.رو چه حسابی اجازه ندا ...

شوهر اسی گفته ب مادر خودش یعنی مادر بزرگ بچه 

مادر بچه ک خودش نخواسته بچه رو

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا بچم آنقدر شیرینه که دو ساعت بدون من بیرونه از شدت وابستگی بهش کلافه میشم نمی‌دونم چیکار کنم کلی ...

تو اسنپ دکتر بزن ابولفضل زارعی اون بهت کمک میکنه 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من نگفتم بگه خاله این خواست شوهرم بود می‌گفت چون عادت داره به من بگه مامانو اصلا اون خانم رو یادش نم ...

🧐بچه نمیگه چرا من باید هر هفته با خالم برم بیرون؟

تا کی قراره بگه خاله

فکر نکردین بزرگ‌میشه؟

شناسنامه داره

اسم مامانش داخلشه

همینکه میگم قابل باور نیست تاپیکت

💕

اسی زورکی شوهر یکی دیگه رو برداشتهحالا می خواد بچه شم صاحاب شهاشتهاش زیاده

وقتی یکی طلاق بگیره و بعدش ازدواج کنه نه زورکی ازدواج کردنه نه وسط زندگی یکی دیگه پریدنه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
فکر کنم خیلی بچه رو دوست داری درست میگم؟میشه بگی موقعی که با همسرت ازدواج کردی، چند وقتش بود؟

بخدا من آنقدر دوسش دارم که یک لحظه هم فک نمیکنم مال من نبوده 

بچه ۲سال و یک ماهش بود

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

اسی زورکی شوهر یکی دیگه رو برداشتهحالا می خواد بچه شم صاحاب شهاشتهاش زیاده

فک کنم تو زن اولشی که داری اینجوری حرص میخوری خودتو تیکه تیکه کردی😂😂حالا بیا بگو چرا بچت ۱/۲ ساله بود ولش کردی رفتی خارج؟؟

فک میکنی با ی شهربازی بردن میشه مامان شد؟خوب اشتباه فک میکنی😂

فک میکنی با زاییدن فقط میشه مامان شد؟بازم اشتباه فک میکنی عزیزممم

❤Che khobe ke daramet
🧐بچه نمیگه چرا من باید هر هفته با خالم برم بیرون؟تا کی قراره بگه خالهفکر نکردین بزرگ‌میشه؟شناسنامه ...

آخه چرا باید تاپیک دروغ بزنم قبلاً راجع به مشکلم تاپیک زدم 

با مشاور حرف زدیم گفت شیش سالش شد بگید بهش که اون به دنبالش آورده 

الان بچه گیج میشه که بالاخره کی مانانشه 

اسی زورکی شوهر یکی دیگه رو برداشتیحالا می خوای بچه شم صاحاب شیاشتهات زیاده

میخواست جدا نشه

میخواست بچه اشو با خودش ببره

این چه حرفیه میزنید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

آخه چرا باید تاپیک دروغ بزنم قبلاً راجع به مشکلم تاپیک زدم با مشاور حرف زدیم گفت شیش سالش شد بگید به ...

بنظرم شیش سالگی هم زوده و روحیه اش آسیب می‌بینه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ارهب آید همینو بگم بهش ولی کلا میترسم هی ذهنشو بهم بریزه الان هرکار میکنم تعریف نمیکنه که چرا فکر می ...

اصلا نگو چی شد چی گفتید، مضطرب میشه! فقط کم کم براش توضیح بده باید پیش دستی میکردی حالا هم دیر نشده بشین کامل براش توضیح بده

اسی چرا حرف نمیفهمی برو با یک مشاور خوب صحبت کن اون بچه نوجوان بشه بحرانی میشه گناه داره

دیدم پیامتو عزیزم ببخشید جواب ندادم 

حتما آدرسی که دادید و میرم مرسی از راهنماییت ❤️

عزیزم نزار دیگه باهاش بیرون بره.

میخواست بچه رو تا هفت سالگی ببره پیش خودش 

شوهرمم راضی کرده بود 

من سوختم تا تونستم راضیشون کنم فقط دید و بازدید داشته باشن ولی از من نگیرن بچه رو

قطعا اطلاعات شمام در حد من هست۵۰۵۰

عزیزم اگر همیشه همینقدر بدون در نظر گرفتن خدا و احساسات دیگران باهاشون صحبت میکنید، باید نگران خودتون بشید! متاسفانه قابلیت مسموم کردنتون با کرونا رقابت تنگاتنگی داره