2777
2789

ماه پیش نرمال بود دکتر  گفت بجای یک قرص نصف بخور یعتنی ۵۰.

الان  بعد یک ماه کم کاررر شده عددش شده ۱۰ تیروییدم چ غلطی کنم 🫠 دکتره گفت ۲۰ روزدیگه ازمایش بده بیا  اینطوری خطرناکه فلانه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا جایی که من میدونم تیرویید کم کار هیچ وخت همیشگی از بین نمیره باید تا اخر عمرت بخوری

اشتباه فهمیدی بابام تیرویید کم کار داشت خورد داروهارو فکر کنم یساله درمان شد کامل 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اشتباه فهمیدی بابام تیرویید کم کار داشت خورد داروهارو فکر کنم یساله درمان شد کامل

کامل از بین نمیره عزیزم برا بعضیا نرمال میشن چن ماه نخوردنی بدتر برمیگرده

میگذره میرسیم میبینیم :)
برای منم اوایل بارداری کم بود، بعد درست شد خودشدکتر چیزی نگفت بهداشت ایرادگرفتموجب سقط نمیشه فکرکنم

چند بود عزیزم؟

یعنی قبل اون سابقه کم کاری تیرویید داشتی؟

بدون دارو درست شد یا داروهارومصرف کردی 

خداکنه اخه واسه من ۱۰ بود ۱۰ خیییلی کمکاره 🫠

کامل از بین نمیره عزیزم برا بعضیا نرمال میشن چن ماه نخوردنی بدتر برمیگرده

چند ساله نمیخوره خداروشکر 

نه اتفاقا درست گفت اگه هاشیموتو باشی باید تا آخر عمر بخوری

خب هاشیمتو نیستم

باید بری دکتر غدد قرص و برات تنظیم کنه

دقیقا چیز خیلی خطرناکی هم نیست یه ماه بخوره نرمال میشه و برای بچه فک نکنم قرصش مضر باشه درواقع نخوره ضرر داره

میگذره میرسیم میبینیم :)
باید بری دکتر غدد قرص و برات تنظیم کنه

بنظرت چرا کمکار شد دلیلش بارداریمه؟