2777
2789
عنوان

منصرفم میکنن از چادری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 109 پست
دلیل شما چی بود؟ دارم فکر میکنم شاید دلیلم خیلی قوی نباشه شاید فقط اینکه حس راحتی دارم ، یا اینکه به ...

اصلی ترینش الگویی بود که تو زندگیم انتخاب کردم، نمونه یه زن کامل و. بی نقص(حضرت فاطمه) دوست داشتم به این الگو نزدیک بشم

یه حس خوبی داشتم و دارم همیشه از پوشیدگی، نه گناه میکنی و نه به گناه میندازی

بنظرم شروع کن شاید کم کم عاشق این پوشش شدی و دیگه کنار نذاشتی♥

اصلی ترینش الگویی بود که تو زندگیم انتخاب کردم، نمونه یه زن کامل و. بی نقص(حضرت فاطمه) دوست داشتم به ...

با خانواده م چیکار کنم؟ 

خیلی راضی نیستن با اینکه مامان خودم چادریه 

بیشتر از سختی هاش میگه

نمیدونم شاید میترسه من پشیمون شم 

ولی من گاهی اوقات سر میکنم

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با خانواده م چیکار کنم؟ خیلی راضی نیستن با اینکه مامان خودم چادریه بیشتر از سختی هاش میگهنمیدونم شای ...

خب سختی که داره حتما، تو سرما یه جور، تو گرما هم یه جور دیگه

ولی وقتی دوست داری بپوشی قاطع باش

منم مادرم قبلنا خیلی اصرار داشت که لباس بلند بپوش ولی من نپذیرفتم و به کار خودم ادامه دادم😉

واااااای منم

میپوشم ته دلم یجوریه

نمیپوشم باز ته دلم یجوریه

تعارض مسخره ایه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
از سختی هاش میگن تو شرایط مختلف💔

توی هوای سرد زمستون توی برف نمتونی کلاه و کاپشن زخیم بپوشی🥲🥲

کاپشن یا ژاکت نازک باید بپوشی

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

من خودم اعتقادی به چادر ندارم ولی به خاطر حس ارامشی ک بهم میده سرم میکنم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من چادری ام با دوستای شوهرم که بیرون میریم خانوماشون چادراشونو در میارن ولی من در نمیارم شوهرم میگه اگه راحت نیستی در بیار میگم نه با چادر راحت ترم ...اونام خیلی بیشتر از بقیه بهم احترام میزارن

مثلا میگن تو زمستون سخته واسه پوشیدن لباس گرم و ...واقعا تصمیم گیزی سختهاگه با رفتار خوبی از اطرافیا ...

میگن دوره اخر الزمان نگه داشتن دین مثل اتیش توی کف دسته

روایت الانه

بعضی چیزا ک حق هست ادم خجالت میکشه و اطلافیان تعجب میکنن

هعی

مثلا میگن تو زمستون سخته واسه پوشیدن لباس گرم و ...واقعا تصمیم گیزی سختهاگه با رفتار خوبی از اطرافیا ...

چادری نیستم ، ولی اگه واقعا چادرو قبول داری حرف اطرافیان برات مهم نباشه فکرو اعتقاد خودت مهمه

تو زمستون هم فکر کنم سخت میشه با کاپشن و لباس ضخیم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

شما چادری هستید؟ای کاش ته دلمو خالی نکنن

من الان چند ساله چادری شدم 

نه سرما اذیت میشم نه گرما 

استایل خودتو پیدا کنی حل میشه 

مثلاً تو زمستون از لباس های کلفت و کشی استفاده میکنم 

مثلاً سوییت و آنغوره و اینا 

من خانواده مخالفه حتی مامانم همش اذیت می‌کنه ولی خوب چون خودم دوست داشتم نتونستن نظرمو عوض کنن

بچه ها دلایلتون برای چادری شدنتون چیه؟

چرا من هروقت سر میکنم دلم میخواد درش بیارم هروقت چادر ندارم دلم میخواد سر کنم؟

به نظرتون چکار کنم؟

من الان چند ساله چادری شدم نه سرما اذیت میشم نه گرما استایل خودتو پیدا کنی حل میشه مثلاً تو زمستون ا ...

موفق باشید🌼🌼

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم