راسته میگن فقط امسال و سال دیگه میگیرن بعد جمع میشه ازمون🥲من تابستون تموم میکنم
آره تو اخبار گفت تا دوسال آینده احتمالا حذف بشه
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره خیلی تست میزنم خدا کمک کنه بهمون🥲شما سال اولتون بود؟
منبع تستت چی هست من نمیدونم از کجا تست بزنم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من چیکاره مملکتم که زور بگم حرف من که تجربه آزمون و قبولی رو دارم اینه که چه جوان باشی یا چهل ساله ، ...
حرف شما صحیح آدم در هر شرایطی می تونه تلاش بکنه همونجور که تو کنکور تلاش کردم و با وجود این که خیلیا سهمیه داشتن من دولتی اصفهان خوندم الانم ارشد شریف ولی این سن به نظرم ظلم بازم به کسی نمی خوام توهین کنم ولی پارسال مصاحبه رد شدم و رقبای خودم ۴۰ساله بودن یکیشونم اینقدر زار زد که همون قبول شد