2777
2789
راسته میگن فقط امسال و سال دیگه میگیرن بعد جمع میشه ازمون🥲من تابستون تموم میکنم

آره تو اخبار گفت تا دوسال آینده احتمالا حذف بشه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش این تصمیم مهمی هست تو زندگی توناما خب با توجه به اینکه ۲ بار آزمون دادین قبول نشدین و تا الان ...

اینم بگم اصلا خوب نخوندم خودمم مقصر بودم بخودم میگم برایبارم شده تمام تلاشمو کنم اونوقت نتیجمو ببینم بعد پشیمون نشم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اره خیلی تست میزنم خدا کمک کنه بهمون🥲شما سال اولتون بود؟

منبع تستت چی هست من نمیدونم از کجا تست بزنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

تست بزن

منبع تستتون چی بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منبع تستت چی هست من نمیدونم از کجا تست بزنم

داخل کانال های تلگرام تست میزارن از اونجا دانلود کن تستاشو

برای همه درسا میزارن

سرچ کن آزمون استخدامی کانالاش میاد منابع و تست گذاشتن تو کانال

ممنون عزیزممیشه شمام نظرتون بگیدبنظرشما بهترین کاربرامن چیه؟بشینم بخونم برای آزمون دبیری(که اصلا شرو ...

بستگی به روحیات خودت داره

ببین چیو دوست داری و هدفت چه جور شغلیه

تعامل با بچه ها رو دوست داری یا مشغول شدن با اعداد 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بستگی به روحیات خودت دارهببین چیو دوست داری و هدفت چه جور شغلیهتعامل با بچه ها رو دوست داری یا مشغول ...

ممنون عزیزم

توکل برخدا

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
من چیکاره مملکتم که زور بگم حرف من که تجربه آزمون و قبولی رو دارم اینه که چه جوان باشی یا چهل ساله ، ...

حرف شما صحیح آدم در هر شرایطی می تونه تلاش بکنه همونجور که تو کنکور تلاش کردم و با وجود این که خیلیا سهمیه داشتن  من  دولتی اصفهان خوندم الانم ارشد شریف ولی این سن به نظرم ظلم بازم  به کسی نمی خوام توهین کنم ولی پارسال مصاحبه رد شدم  و رقبای خودم ۴۰ساله بودن یکیشونم اینقدر زار زد که همون قبول شد

حرف شما صحیح آدم در هر شرایطی می تونه تلاش بکنه همونجور که تو کنکور تلاش کردم و با وجود این که خیلیا ...

با گریه کردن کسیو قبول نمیکنن

نمره کتبی که ثبت میشه نمره مصاحبه هم کاملا دقیق لحاظ میشه

تمام مراحل مصاحبه ضبط میشه و مستند توی سازمان بررسی میشه 

منم دکتری تخصصی خوندم ،تاپیک شما رو یادمه در مورد قبولی شریف  بدون خوندن و...

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم