2777
2789
عنوان

نمیخام خیانت شوهرم ببخشم ولی جدا هم نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 61 پست

نمیشه تحمل کرد، منم مجبورم فعلا بمونم

ولی هرروز هرروز بهش فکر میکنی

رو هرکاری که میکنه حساسی

هرروز حس بی ارزشی داری

و مطمئنا بازم تکرار میکنه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیچ نیازی ندارم ولی بخاطر اون عوضی یه شب درمیون باهاش رابطه داشتم اون هم بیرون داشت هم داخل

اگه هیچ نیازی نداری و میتونی رابطه نداشته باشی خب حرفی توش نیست نداشته باش

نمیشه تحمل کرد، منم مجبورم فعلا بمونمولی هرروز هرروز بهش فکر میکنیرو هرکاری که میکنه حساسیهرروز حس ب ...

من کلا رابطمون تموم کردم فقط بابای بچمه نه حرفی نه بحثی

تا خسته شه گورش گم کنه 

فعلا تو این مرحلم دخترم بزرگه 18 سالشه برا اون میگم بمونم هرچند اونم فهمیده وبا باباش قهره

خب دخترتم که بزرگه راحت تو رو انتخاب میکنه بکن برو از این زندگی 

مزه خیانت همیشه زیر دندونش میمونه بازم میره سراغش😑🌹

زندگی کن و لذت ببر همه مرد ها دارن دورشون کنجکاوی زندگی رو نابود می کنهاستاد لیم لیم

از چی لذت ببرم ازفهمیدن اینکه شوهرم تو بغل یه زنه دیگه میره بعدمیاد خونه از منم بغل میخاد این مگه چیزعادیه 

خب دخترتم که بزرگه راحت تو رو انتخاب میکنه بکن برو از این زندگی مزه خیانت همیشه زیر دندونش میمونه با ...

فعلا موندم تا با ارامش تصمیم بگیرم دخترم نیاز به زمان داره فعلاخیلی آشفته است