2777
2789
عنوان

یوهوووو عشق زندگیم اومدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 37 پست
😂کراپ بدم؟ 😂 مغازم لباس تینجری و دخترونه‌سواقعا موندم چی بدماره ولی هیچ اپ ای نداره، با یه شماره د ...

اره بگو بدید به خواهرتون😂

خوبه دیگه به شمارش دفعه بعدی زنگ بزن بگو نتونستم اسنپ بگیرم شما میتونید بیاید دنبالم؟ 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

اره بگو بدید به خواهرتون😂خوبه دیگه به شمارش دفعه بعدی زنگ بزن بگو نتونستم اسنپ بگیرم شما میتونید بی ...

چه رنگی بدم

وای نه بابا این وضعش خوبه انگاری، لباسش شیک و قشنگه

گوشیش 13پرومکسه،ایرپاد و اپل واچ داشت، ماشینشم 206هست،احتمالا واسه یه مدت کوتاهی اومده اسنپ شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رنگی بدموای نه بابا این وضعش خوبه انگاری، لباسش شیک و قشنگهگوشیش 13پرومکسه،ایرپاد و اپل واچ داشت، ...

شاید 

یه رنگ شاد بده 

اصن بگو دوست دارم سلیقه شمارو بدونم خودتون انتخاب کنید 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

اونجوری قبول نمیکنهسری پیش صورتی برداشت ایندفعه سفید مشکی بدم؟

بده بده اره خوبه 

عشوه بیا 

بگو اگه مغازمون مردونه بود حتما واسه خودتون به سلیقه خودم انتخاب میکردم 

ببین دختر اسمت چیه؟ 😂

الان کراپ بده به خواهرش، خواهرش حتما میگه برا چی دیگه تو خونشون یه بلوایی میشه😂😂😂

راستی روز مردم پیشاپیش تبریک بگو

بده بده اره خوبه عشوه بیا بگو اگه مغازمون مردونه بود حتما واسه خودتون به سلیقه خودم انتخاب میکردم بب ...

بش

😂👌

آناشید هستم انا میگن

وای اره شمالیا هم که بگییییر😂🎀

نهدیگه اونو نه

بش😂👌آناشید هستم انا میگنوای اره شمالیا هم که بگییییر😂🎀نهدیگه اونو نه

خوشبختم آنا

اره خیلی بگیر من خودم گیلانی ام شوهرم مازندرانی 

در عرض ۴ الی ۵ ماه ازدواج کردیم عروسی کردیم 

روز مرد و تبریک نمیگی؟ 

جر کجای گیلان، الانم گیلانی؟ اخی عزیزم، خوشبخت باشید🌈نه نمیگم

مرسی گلم 

من تهران زندگی میکنم اصالتا گیلانی و ترکم 

ما مادری طرف املش هستیم 

چرا نمیگییی

من سارام

مرسی گلم من تهران زندگی میکنم اصالتا گیلانی و ترکم ما مادری طرف املش هستیم چرا نمیگیییمن سارام

بهههه سارا خانووم☀️

من گیلک و کورد

اهان، من از طرف مادر رشتی ام

دیگه احساس میکنم خیلی آویزون بنظر میرسم بگم

بهههه سارا خانووم☀️من گیلک و کورداهان، من از طرف مادر رشتی امدیگه احساس میکنم خیلی آویزون بنظر میرسم ...

منم از طرف مادر گیلکم

خوشبختممم💕

اره بهتر زیاد سبک بازی درنیار

یا خنگه یا میفهمه خودشو میزنه به کوچه علی‌چپ

چیکار کرد 

بهش دادی؟ 

چی گفت 

چیکار کرد بهش دادی؟ چی گفت

لباسو میگی دیگه😂😭

اومد تو مغازه کلاه رو توی یه پاکت گذاشته بود، همینجوری خالی خالی 

گفتم مرسی ازتون، میشه این رو از طرف من تقدیم خواهرتون کنید؟ (میدونم رییییدم) 

اول قبول نکرد اصرار کردم قبول کرد

بعدشم گفت مرسی ممنونم لطف کردید

و خداحافظی و بای