2777
2789

سلام و درود

این یک تریبون آزاد هست، برای حمایت از خانوم ها

🎥🎤

چرا واقعا در جامعه ی ما از زن هیچگونه حمایتی نمیشه، از هیچ طرف... از خانوادهی پدری، نه خانواده ی همسر و نه از جامعه، دولت ، هیچ ارگانی

چرا همچنان زنان باید کت خوره همسرانشون باشند؟ چرا هیچگونه رسیدگیه جدی بابت این موضوع نشده تا به امروز؟! 

که اگر میشد هیچ مررردی حق نداشت به همسر خودش دست دراز کنه؟؟

چرا باید کشورهای دیگه  این همه به زن بها میدن ؟؟!!

حداقل اروپا این هممممه حمایت و پشتیبانی زن های مملکتش رو میکنه؟؟؟!!!

چیزی که شنیدم اول زن ، دختر ، بعد مرد هستش، اما کشور ما که یک کشور اسلامی هست زن همیشه ضعیفه بود و هست، 

حرف نادیده شدن آقایون‌ نیست..❌

کم ندیدیم حتی داخل این سایت که زن کتک خورده، خیانت دیده، 😔نمیتونه درست از حقش دفاع کنه ⚖️

که اگر بخواد اینطور باشه اسمشرو سلیطه میزارن

از هممممه مهمتر حتی زن ها هم به هم جنس خودشون رحم نمیکنند؟

اصلا هیچگونه قدر دانی از زن نمیشود؟!

چرااااا؟!

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

زنی که کتک میخوره مشکل از بی عرضه بودن خودشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اونم شوخرشو کتک بزنه، چرا کاری نمیکنه مگه مازوخیسته

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بیشترین چیزی که خودم رو آزار میده اینکه 

هم جنسامون به خودمون رحم نمیکنند بعد توقع از مرد داریم😔

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چون برای یک زن دشمنی بدتر از همجنس خودش نیست

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

والا توی یه تاپیکی خانم گفته بود شوهرم منو زده خیلی ها گفتن نباید بذاری چرا گذاششتی بزنه تو هم بزن . تقریبا 70 درصد خانوما اومدن گفتن که شماها نمیدونین شما جاش نیستین مجبوره .... ظاهرا مشکل از خودمونه پذیرفتیم که باید کتک بخوریم پذیرفتیم مرد حق داره کتک بزنه

زنی که کتک میخوره مشکل از بی عرضه بودن خودشه

مشکل از ریشه و کودکی هستش

چون انگار دوس دارن تحقیر شن وگرنه من بهم انگشت یکی بهم بخوره مادذ خواهرشو میارم جلو چشمش 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
الان بعضی خانما میان میگن بهت خیلیم خوبه ما راضیم ، سیاه نمایی نکن

خوب همون دیگه گاهی ترس دارن چرا چون کارشون راه به جایی نمیبره 

من به شخصه شوهرم خیانت کنه یا دست بزن داشته باشه مدام با رفیق باز و معتاد و بیکاره باشه مهریه نفقه اجرت المثل خودم و دخترمو میگیرم طلاقمم میگیرم ی خونه جدا میگیرم میرم سرکار ی کاری چیزی 

بعضی زنا میگن وای بچم فلان میشه نبابا اون بچه با وجود همچین بابایی آسیب های بدتری میبینه 

الان بعضی خانما میان میگن بهت خیلیم خوبه ما راضیم ، سیاه نمایی نکن

به خدا توی یه تاپیکی همین بود . میگفتن مجبوریم چون بچه داریم چون خانواده حامی نداریم شما جای کسی نیستین قضاوت نکنین . انگار یه قانون شده زن کتک بوره تا بتونه بمونه خونه شوهرش