2777
2789
چقدر متاسفم اینو شنیدم من اطرافم کمتر از ارشد ندارن که ماده ۲۸ قبول شدن و با سواد هستن

بله متاسفانه این موارد زیاد هستن 

گغتم که الان نسبت به چند سال پیش معلم های بی سواد خیلی زیاد شدن که ضربه محکمی به جامعه و کشور وارد می کنن توی کشور های پیشرفته خیلی به مدارس و گزینش معلمان و...اهمیت میدن اما متاسفانه تو کشور خودمون دیگه بماند 

من با چند نفر شون همکار شدم باور کن ۳تا بچه داره طرف بعد اقتصاد درس میده برای رشته انسانی بلد نیست ا ...

پس اینا تو مصاحبه چجوری قبول شدن

میگن خیلی سخت میگیرن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مصاحبه ماده ۲۸ پارتی بازی داخل اش زیاد هستچون کسی نظارت نمی کنه و گفتم دیگه حق التدریس و نهضت و تاهل ...

ماده۲۸ مگه همون ازمونی نیس که همه شرکت میکنن؟اخه هرچقدم امتیاز باشه اگه سوتی بدی رد میشی که

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ماده۲۸ مگه همون ازمونی نیس که همه شرکت میکنن؟اخه هرچقدم امتیاز باشه اگه سوتی بدی رد میشی که

خب شرکت کنن چرا رد کنن دقیقا اکثر افراد مجرد با اینکه تو کتبی نمره بهتری گرفتن اما چون متاهل و بچه ندارن خب نمی تونن رقابت کنن بعد سهمیه های ۵ و ۲۵ هم هست که ظرفیت شون بالا هست  اونجا یه امتیاز هم با ارزش هست تو محل کارم معلم تربیت بدنی قدش کوتاه تر از شرط قد هست اما شده معلم تربیت بدنی شما تا ته ماجرا رو برو

خب شرکت کنن چرا رد کنن دقیقا اکثر افراد مجرد با اینکه تو کتبی نمره بهتری گرفتن اما چون متاهل و بچه ن ...

درسته کلا خیلی پیچیدست

بنظرشما بهترین کاربرامن چیه؟

بشینم بخونم برای آزمون دبیری(که اصلا شروع نکردم به خوندن.متاسفانه دوبارشرکت کردم ولی اصلا خوب نخوندم موفق نشدم)

یابیخیال ازمون شم برم آزاد دوره ببینم و ازاد برم سرکار

رشتم حسابداریه

از طریق ثبت اطلاعات شما در سامانه بنیاد و استعلام سنجش از بنیاد

ممنون عزیزم

میشه شمام نظرتون بگید

بنظرشما بهترین کاربرامن چیه؟

بشینم بخونم برای آزمون دبیری(که اصلا شروع نکردم به خوندن.متاسفانه دوبارشرکت کردم ولی اصلا خوب نخوندم موفق نشدم)

یابیخیال ازمون شم برم آزاد دوره ببینم و ازاد برم سرکار

رشتم حسابداریه

درسته کلا خیلی پیچیدستبنظرشما بهترین کاربرامن چیه؟بشینم بخونم برای آزمون دبیری(که اصلا شروع نکردم به ...

راستش این تصمیم مهمی هست تو زندگی تون

اما خب با توجه به اینکه ۲ بار آزمون دادین قبول نشدین و تا الان هم شروع نکردین جون الان رقیب هاتون خیلی وقته شروع کردن راستش آزاد اگه صد در صدی می تونی جایی مشغول شی برو