2777
2789
واقعا؟

اره   اون بدون خوندن قبول شد من با خوندن الان دوتامونم در یه شرایطیم و واقعا موندم تو دنیا چه خبره چرا باید اینجوری باشه  البته اون می خواد انصراف بده و استخدامی قبول نشد افسردگی گرفته 

من یه بار  حداقل مصاحبه رفتم  اون می خواست اول کار پیدا کنه بعد ارشد

منم دارم به این نتیجه میرسم که کار مهم تر  تا ارشد 

اره اون بدون خوندن قبول شد من با خوندن الان دوتامونم در یه شرایطیم و واقعا موندم تو دنیا چه خبره چ ...

انشالله موفق بشید ، هم استخدامی هم ارشد 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله موفق بشید ، هم استخدامی هم ارشد

قربونت ممنون و این که راجب . حرفایی که زدم عذر می خوام تاپیکاتون الان دیدم منظورم واقعا شما نبودین که دانشگاه تدریس میکردین و الان قبول شدین استخدامی 

واقعا اونایی رو گفتم که دنبال کار نبودن و الان  یادشون افتاد اخه جاری خودم لیسانسشم نگرفته بود بعد ده سال ترم اخرشو خوند با این که شاغل هم هست که بیاد آزمون بده خب حق ضایع کردن البته اون از رو حسادت بود ولی در کل بعضیا دارن تو این جامعه بدون تلاش میرن بالا 

قربونت ممنون و این که راجب . حرفایی که زدم عذر می خوام تاپیکاتون الان دیدم منظورم واقعا شما نبودین ک ...

ایراد نداره 

مهم اینه شما تلاش کنی و موفق بشی 

وقتی از چند جا تحت فشار باشی بازده کارت پایین میاد 

هم ارشد هم استرس مصاحبه و آزمون استخدامی می‌تونه توان شما رو کم کنه 

روی یکیش سرمایه گذاری کن

ایراد نداره مهم اینه شما تلاش کنی و موفق بشی وقتی از چند جا تحت فشار باشی بازده کارت پایین میاد هم ا ...

دقیقا  ولی واقعا  از هیچ کدومش نمی تونم بگذرم میگم ارشدم تموم کنم بعد بیکار باشم فایده ای نداره 

از یه طرفیم دانشگاه شریف رو که کلی براش تلاش کردمو بخوام ول کنم استخدامی بخونم آزارم میده خواهرم راحت می تونه انصراف بده چون تلاشی نکرده ولی من خوندم و این بده

دقیقا ولی واقعا از هیچ کدومش نمی تونم بگذرم میگم ارشدم تموم کنم بعد بیکار باشم فایده ای نداره از ی ...

چه خودت چه خواهرت فرقی نداره ، باید بدونید که به اندازه توانتون برای خودتون مسئولیت ایجاد کنید

ببین اخه میگن چندین ماه باید بخونی من دیگه اعصابم خسته میشه نمیتونم خیلی زیاد

من دو ماه  خوندم یک ماه  هم بنظرم کافیه 

اگه دبیری هدفت  باشه عید  تایم  خوبی داری

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍
من دو ماه خوندم یک ماه هم بنظرم کافیه اگه دبیری هدفت باشه عید تایم خوبی داری

اره اونم تقریبا عمومیارو تمومش کردم ولی حس میکنم هداوم بخونم ذهنم خسته میشه یکم فاصله دادم از عید بکوب میخونم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
خب پس شما تصمیم تون رو ته دلتون گرفتین😅موفق باشی

نه تصمیم جدی نگرفتم

زنده باشی همچنین

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
آره خود منابع اصلی رو خوندميكي از دوستام از گوشی خوند و موفق هم شد

ممنون عزیزم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
عزیزم شما چن ماه خوندین تا ارشد شریف قبول شدین؟

من کل ترم آخر  هدفم قبولی تو ارشد بود بعد خب شانسی که داشتم درس هایی که کنکورم بود ترمای آخر خونده بودم و هم زمان تست میزدم یادم میان دو ترم ۱۲ساعت میخوندم چون آزمون اسفند بود