2777
2789
عنوان

تو رستوران بودم دختره به پسره گفت قیافه تو تو آیینه دیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 66 پست
بچها من با یکی رل بودم بعد خیلی خدابی دوسم داشت بخاطرم هرکاری میکرد اما همیشه می‌گفت باید مواظب خودت ...

نه بد نکردی اون طرف طرز فکرش احمقانه بوده مگه تجاوز دست خود آدمه !!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هم میشه نظر بدی خیلی برام مهمه میخام بدونم بد کردم یا نه

وا معلومه که نه 

باید میزدی تو دهنش

کاملا وایب این رو میده که بعد رابطه باهات کات میکنه 

خدا رو شکر عاقلی 🥲♥️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

فدای سرمون حقشونه

چطور حق رو به کسی میدید به یه آدم خائن؟؟

چه دختر باشه چه پسر فرقی نمی کنه، خیانت خیانته.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بیخیال میدونم😂🤣

آخه بعضیا دارن حرص میخورن میخوام بذارم مردم گول نخورن 

آخه چرا باید همچین چیزیو بیای تاپیک فیک بزنی؟حداقل یکم دیالوگاشونو عوض میکردی یزید😂 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

چطور حق رو به کسی میدید به یه آدم خائن؟؟چه دختر باشه چه پسر فرقی نمی کنه، خیانت خیانته.

گفتم ک همیشه شعبون ی بارم رمضون دلتون برا پسرا نسوزه میخواد بسوزه هم بسوزه ول مواظب باشین بعدش ی جا دیگ تون نسوزه 

🚬
فدای سرمون حقشونه

حق هیچ کس نیست خیانت کنه 

چون کسی که خیانت میکنه اول به ارزش و هویت خودش بی احترامی کرده 

حق خودشو بدنشو روانشو زیر پا گذاشته 

هیچ خیانتکاری نمیتونه هیچ وقت و هرگز به خودش حق بده 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
آخه بعضیا دارن حرص میخورن میخوام بذارم مردم گول نخورن آخه چرا باید همچین چیزیو بیای تاپیک فیک بزنی؟ح ...

هوم🤣🥺

خورشیدزندگیشونوروشن‌کردولی‌اوناازنوره‌ماه‌گفتن‌بحثه‌لیاقته!🍷🔪