2777
2789

خانوما میشه لطفا یه بیمارستان خوب بگید تو تهران 

پسرم دو ماهه سرفه میکنه و اصلا خوب نمیشه حالش 

غـرور خـوبـع...امـا بـاس بـع قـیـافـتـم بـیـاد گُـل☺✌

چرا بیمارستان.مطب ببر

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندین دوره دارو مصرف کرده دو روزه بدتر شده حالش

خصوصی باشه می بری؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
البته که اگه صرفا سرفس،میش متخصص اطفال نطب ببر،دولتیا که مفید وعلی اصغر خوبن،ولی ببین تو این مریضی ه ...

نمیدونم دیگه چیکار کنم 

دوماهه سرفه میکنه 

حالم آنقدر بده دلم میخواد زار بزنم 

میگه مامان پس کی حالم خوب میشه ؟

دیروز آنقدر سرفه کرده دلش درد میکرد 

البته که اگه صرفا سرفس،میش متخصص اطفال نطب ببر،دولتیا که مفید وعلی اصغر خوبن،ولی ببین تو این مریضی ه ...

از یه طرفم باردارم 

میترسم بریم و بستری کنن 

من تحمل دم به دیقه رگ گیری و سرم زدن و اینارو ندارم 😭

نمیدونم دیگه چیکار کنم دوماهه سرفه میکنه حالم آنقدر بده دلم میخواد زار بزنم میگه مامان پس کی حالم خو ...

ببین برای سرفه،شکرتیغال بگیر،عالیه،من هنیشه تو خونه دارم ،دخترمم مریض بشه بهش میدم،مدرم شیمیایی،زمان کرونا سرفه هاش خیلی افتضاح بود،خود دکتر گفت ببین دارو براش موثر نیست،برو شکرتیغال بگیر برای سرفه هاش