2777
2789
عنوان

حالم بده مریضی لعنتی تروخدا بیاین

88 بازدید | 10 پست

چند روز پیش خواهرزاده ام مریض شده بود وحشتناک بعد خواهر بیشعورم هی مثلا به شوخی بهش میگفت برو خاله رو هم مریض کن اونم هی بغلم میکرد تا اینکه چند روز پیش همین که از خواب بیدار سدم تب و لرز داشتم و گلوم یکمی درد میکرد منم سریع آزیتروماسین خوردم تب و لرز اینام خوب شد بعد حالا این چند روز گلوم کلا چرک شده هرچقدرم قرص میخورم خوب نمیشه چیکار کنم ؟😭هیچ علائم دیگه ای ندارم فقط همین گلو لعنتیم خوب نمیشه پول دکترم ندارم شنبه هم امتحان ندارم😭😭😭

پول دکترو معلومه از کی باید بگیری دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الاهی سوپ شلغم درست  کن بخور مایعجات خیلی بخور مخصوصا آب اویشن دم کن بخور. آب نمک قرقره کن روزی چندبار. قرص چرک خشک کن هر 8ساعت. کلداکس هم خیلی خوبه شب قبل خاب بخور یکدونه

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

یعنی ممکنه شدید تر بشه ؟ اون که خدا لعنتش کنه طلب کارم هست تقصیر مامانمه همش پشتشه

والا من خودمم یه ماه پیش از دخترم گرفتم هنوز که هنوزه خوب نشدم. شب تا صبح سرفه میکنم. 

دخترمم سه چهار روزه خوب شده ولی صبح پاشد گفت گلوم درد میکنه ببرم دکتر.‌

طولانیه دوره این بیماری

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
وااااااای😔😭

خود خواهرت سالمه؟

من بدبخت فقط مستعد ابتلا به ویروسای بچمم انگار🫠