2777
2789
عنوان

تو رستوران بودم دختره به پسره گفت قیافه تو تو آیینه دیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 66 پست
گفتم ک همیشه شعبون ی بارم رمضون دلتون برا پسرا نسوزه میخواد بسوزه هم بسوزه ول مواظب باشین بعدش ی جا ...

عجب تفکر عجیبی دارید.

شکستن دل آدمها تاوان داره و نمیشه به خاطر اشتباه عده ای از همجنس هاشون همشون مجازات بشن.

این عقیده‌ی شما خیلی خام و بچگانه ست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

وا معلومه که نه باید میزدی تو دهنشکاملا وایب این رو میده که بعد رابطه باهات کات میکنه خدا رو شکر عاق ...

مرسی عزیزم ⁦❤️⁩ اهم چون خیلی ابراز علاقه میکرد همیشه این حرفو تو سرم جا میداد که دختری که وسط رابطه بره نامرد حالا میخاد واسه هر چی باشه ولی من بهش میگفتم نه پسری که حتی بعدا شوهرت بشه خیانت کنه نباید بری کتکت بزنه نباید اون دختر بره ؟ می‌گفت نه ولی به خودش حق میداد بره آخر کات کردم هی پیام میداد رفیق هاش پیام میدادن که تو چه بلایی سرش آوردی وای گفتم چه بلایی آوردم مگه میگفتن دو روز باشگاه نرفته 😐😐😐🤣🤣🤣 آخر فهمیدم خله هم خودش هم رفیقاش آخر مجبور شدم خطمو قطع کنم ول کنن ولی این تاپیک رو دیدم یهو باز ناراحت شدم 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بد نکردی اون طرف طرز فکرش احمقانه بوده مگه تجاوز دست خود آدمه !!

نه 💔 ولی فهمیدم بی مسئولیته وای طوری شده بود بهم می‌گفت اسنپ سوار میشی لوکشین بگیر برام بفرست شاید راننده بهت تجاوز کنه تو بهم نگی بعدا بریم زیر به سقف بفهمیم 😐😐😐😐

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂