2777
2789
عنوان

تو رستوران بودم دختره به پسره گفت قیافه تو تو آیینه دیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 66 پست

وحشتناک تر از کسانی که خیانت می کنن کسانی هستن که بعد از خیانت دو قورت و نیمشون هم باقیه!!

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا همین مدل دخترا خیلی محبوب ترن...

زیاد موافق نیستم...با گوش خودم شنیدم چه حرف هایی که پسرا پشت سر چنین دخترهایی نمیزنن ...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

زندگیا روابط و معیارها شده بچه بازی و سطحی ، به خاطر همین دوام زندگیا کمه

همین پسر اقتدار یه مرد رو نداره چون نمیفهمه خط قرمز یعنی چی ، دختره هم با اینه هم با اونه

اینا همه آسیبه و اتلاف انرژی روح

عاشقی ، زندگی مشترک ، تلاش برای حفظ زندگی ، مهارتها ،، این اصل زندگیه که همش به بازی گرفته شده

عجب 

بچها من با یکی رل بودم بعد خیلی خدابی دوسم داشت بخاطرم هرکاری میکرد اما همیشه می‌گفت باید مواظب خودت باشی اگه بهت تجاوز بشه من هیچوقت نمیگبرمت چون خودم باید پردت رو بزنم حالا من دختر خرابی نیستم ولی از این حرفش دلم گرفت که اینطوری تهدیدم میکرد اصلا اگه یه روز تجاوز بشه مگه دست منه چند بار گفت اگه همچین چیزی شد عمرا روم حساب کنی من ازش جدا شدم ولی بنظر شما منم مثل این دختر که تعریف میکنید هستم ؟نامردم؟

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
زیاد موافق نیستم...با گوش خودم شنیدم چه حرف هایی که پسرا پشت سر چنین دخترهایی نمیزنن ...

بازم میرن سراغ همین دخترا...

ی سریاشون حتی با ی دختر خوب ازدواجم کنن باز با این مدل دخترا ب زنشون خیانت میکنن و کلا پولشون خرج همین دخترای پرتوقع میشع

خلاصه زیاد دلتون نسوزه واسه پسرا...

عقل ک داشت میتونست خرج نکنه یا میتونست با ی دختر خوب بره تو رابطه