2777
2789
عنوان

اگه یک دختری به پارتنرش همش بگه بریم بازار نشونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 67 پست
شاید ندارن الان دست خیلیا تنگه تو جامعه نیستی ؟داداشت چند سالشه ؟

داداشم ۲۶ ولی هنوز دانشجو هست

پول تو جیبی بیشر نداره اونم ماهی ۲تا ۳ تومن پول تو جیبیشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این‌همه آدم تلاش می کنند و به اندازه تلاششچن در نمیارند بهتره واقع بین باشی،فکر کنم کم سن و سالی که ...

نه عزیزم کم سنو سال نیستم اتفاقا ازدواج کردم بچه هم دارم با شوهرم دوست بودیم میدیدم چطور داره برای ایندمون تلاش میکنه و هرطور شده به فکرمه شما یکم فکرت بزرگه مگه من میگم خونه بزنه به نامت یه گل بخره برات یه کادوی کوچیک فکرنمیکنم کسی انقد بی پول باشه از پس اینا برنیاد 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

فقرو بدبختی خونه پدری رو با پسر مردم عقده گشایی میکنند

اتفاقا دخترایی که وضشون خوبه بیشتر توقع خرج کردن دارن اونا گنده گنده کادو میگیرن ربطی به گشنگی نداره عقده ایی نباشیم 

همه جای دنیا مردا و پسرا دست به جیبن و ینوع تلاش کردنشون اندازه توانشون هزینه کردنه 

هرچیزی تعادلش خوبه

اینکه دختر میگه بریم بازار بعد که میرن خرید می‌کنه همیشه و انتظار داره پسر کارت بکشه؟

به نظرم با این یکی دو جمله نمیشه دخترو شناخت 

اگه نامزد داداشت هست ببینه دیگه چه اخلاق های داره 

الان که دیگه متاهلم ولی احساس میکنم سیاست جالبیه

سیاست نیست یمشت بچه ریختن تو سایت 

این شعور مردو میرسونه چقدر برای طرفش ارزش قائله انداره توانش هزینه میکنه 

شوهرم تو دوستی هزینه میکرد چون نمیخواست بزنه فرار کنه وقتی دختریو دوست داشته باشن و برای اینده بخوان هزینه میکنن مگر اینکه پسرای لاشی باشن فقط برای سرگرمی وارد رابطه بشن و دختر مردمو الاف و سرگرمی کنن

خوبه اینا خواهر رونالدو نشدن اینهمه رونالدو برای دوست دخترش خرج میکنه خودشونو میکشتن دار میزدن 😅

حالا من میگم اگه قرار باشه هدف دختر تیغ زدن باشه ک  خیلی بدِ.ولی با هم رابطه داشته باشن برن بیان.بعد هم ازدواج کنن.باید هزینه کنه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
داداشم ۲۶ ولی هنوز دانشجو هستپول تو جیبی بیشر نداره اونم ماهی ۲تا ۳ تومن پول تو جیبیشه

وقتی نمیتونه از پس خرج زن بربیاد برای چی وارد رابطه میشه هم خودشو هم طرفش اذیت میشن 

پسر وقتی باید وارد رابطه بشه که رابطه به ازدواج ختم شد بتونه خرج زندگی بده همچیو بچه بازی کردید 

سیاست نیست یمشت بچه ریختن تو سایت این شعور مردو میرسونه چقدر برای طرفش ارزش قائله انداره توانش هزینه ...

بحث تیغ زدن بی حد و حساب و گدایی آرزوهای خونه پدری جداست

اینکه بلد باشی احساس تعهد رو در پارتنر ایجاد کنی واقعا سیاسته

ولی در کل تفاوت دیدگاه مردم در عرض چند سال برام جالبه

حالا من میگم اگه قرار باشه هدف دختر تیغ زدن باشه ک خیلی بدِ.ولی با هم رابطه داشته باشن برن بیان.بعد ...

پسر لاشی نباشه و دخترو برای سرگرمی نخواد و برای اینده انتخاب کنه هزینه میکنه 

تیغ زن پسرا و دخترایی هستن که کارشون اینه اکثرا داف و پلنگن نه دختر ساده مردم داره به سختی زندگی میکنه

اتفاقا دخترایی که وضشون خوبه بیشتر توقع خرج کردن دارن اونا گنده گنده کادو میگیرن ربطی به گشنگی نداره ...

اینو موافقم نمیدونم چرا دخترایی ک بابا پولدار دارن 

بیشتر پول خرج میکنن🫤 پسرا رو تلکه میکنن 

اون وقت من روم نمیشه بگم بریم ی کافه