2777
2789
عنوان

اگه یک دختری به پارتنرش همش بگه بریم بازار نشونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 67 پست
اینو موافقم نمیدونم چرا دخترایی ک بابا پولدار دارن بیشتر پول خرج میکنن🫤 پسرا رو تلکه میکنن اون وقت ...

کافه رفتن و دکتر یا چهار تا لباس تیغ زدن نیست پسر باهات میاد پولو ازش نگرفتی جایی سرمایه گذاری کنی خرج دکتر یا کافه شده 

یسر ی زنا هر چی مرد سالاری میگه عین طوطی تکرار میکنن چون بنفع مرداس زنا طوطی باشن اصلا زنها معنی تیغ زدنو نمیدونن

الان تو این گرونی پسر عشقشو ببره دکتر تیغ زدن نیست پول رفته تو جیب دکتر برای سلامتی عشقش ،دختره پول هنگفت نگرفته بره سرمایه گذاری کنه 

اینا تلاش کردن مرد تو رابطه اهمیت دادنه مسئولیت پذیریه

بحث تیغ زدن بی حد و حساب و گدایی آرزوهای خونه پدری جداستاینکه بلد باشی احساس تعهد رو در پارتنر ایجاد ...

مدال مریم مقدس برای شما 🌺ولی دیگه مردمو مجبور نکن مریم مقدس باشن تو این گرونی و سختی زندگی همدل عشقش نباشه پسر همدل کی باشه!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به ذات دختر داره😁دختر میشناسم دوست پسر پولدار بی ام و سوار داره فقط بخاطره پولاش باهاشونه هس ...

دخترا زیاد پشت هم حرف میزنن حالا از  حسادت یا عقده وگرنه پسرا ساده نیستن خیلی زرنگن نگران خودت باش 

دخترا زیاد پشت هم حرف میزنن حالا از حسادت یا عقده وگرنه پسرا ساده نیستن خیلی زرنگن نگران خودت باش

شما انگار خودت این کاره ای 

ک میگی همه دخترا حسودن😁

خود دختره بهم میگفت دو تا دوس پسر پولدارمو فقط برای پولشون میخام اگر خونشون نیاوران یا فرشته نباشه رل نمیزنم 

پول پروتز سینه سفر آنتالیا رویال مکس لباس برند گرون از گوچی لویی ویتون دیور .... اگر اینا تیغ زدن نیست پس چیه ؟؟؟

همزمان با طرف باشی تلکه کنی بعد خیانت کنی به ريشش بخندی

یعنی کل دوست داشتنش همش بخاطره همین خرج کردنه پسره هست؟؟

نمیدونم ، نمیتونم فکر دختره رو قضاوت کنم .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه عزیزم کم سنو سال نیستم اتفاقا ازدواج کردم بچه هم دارم با شوهرم دوست بودیم میدیدم چطور داره برای ا ...

من خودم بیست ساله ازدواج کردم اما توقع زیاد دخترای الان رو میبینم واقعا درک نمی کنم اینم تو این اوضاع گرونی