2777
2789
عنوان

اگه یک دختری به پارتنرش همش بگه بریم بازار نشونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 67 پست

فقرو بدبختی خونه پدری رو با پسر مردم عقده گشایی میکنند 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
جنتلمن نگو بگو پولدار دست و دلباز کلی پسر جنتلمن وجود داره که نمی توانند هر آنچه که پارتنرشون می خوا ...

ربطی نداره بلخره باید برای آیندش تلاش کنه و پول دربیاره 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امکانش زیاده شایدم پسره خرج نمیکنه میخواد با این روش به پسره بگه برام خرج کن و خساست نداشته باش و از این حرفا 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

تیغ زن اون دخترایین که علاقه ایی ندارن ولی خونه و ماشین و سفر لاکچری از مردا میکشن بیرون ،چس تومن هز ...

کاملا موافقم باهات

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

ربطی نداره بلخره باید برای آیندش تلاش کنه و پول دربیاره

این‌همه آدم تلاش می کنند و به اندازه تلاششچن در نمیارند 

بهتره واقع بین باشی،فکر کنم کم سن و سالی که آنقدر رویایی فکر می کنی

تیغ زن اون دخترایین که علاقه ایی ندارن ولی خونه و ماشین و سفر لاکچری از مردا میکشن بیرون ،چس تومن هز ...

ن داداشم سوال کرد یعنی دختره فقیره درخواست میده

تیغ زدنهقبلا زمان ما تبلیغ میکردن از دوست پسر پول نگیرید که فکر نکنه شما مادی گرا هستیدجدیدا میگن وظ ...

پسر وقتی هزینه میکنه هم قدر طرفشو میدونه هم تلاششو نشون داده 

برای پسر افتخاره بزرگیه دوست دختر داشتن و ارامش میگیره مفتو مجانی دختر مردمو الاف کنه میره با یکی دیگه تلاشی نکرده راحت ول میکنه میره اندازه توانش باید هزینه کنه 

بد اگه پسره خرج کنه دخترا خوششون میاد یعنی علاقه مندی پیدا میشه؟

احتمالش وجود داره. چون داره حس حمایت میگیره از اون مرد و چه دختری که مستقله و چه دختری که مستقل نیست جذب اینجور افراد میشن

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊