2777
2789
عنوان

بعضی خانوما چرا انقد تو سری خورن تازه هیچی ام نمیگن

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 70 پست
برای درک و فهم چیزی که مشخصه نیازی نیست حتما تجربش کنی...کاملا واضحه !

عزیززز توزندگی نرفتی،چه میدونی زندگی رو با کدوم ز مینویسن،فاز روانشناس گرفتی

اصلا چرا ما ایرانی ها تومسیله ای که تو ش علم و تجربه نداریم باید نظر بدیم؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما داری راجب مفاهیم انتزاعی صحبت میکنی

ولی من راجع به استثنا صحبت نکردم...درسته که یه عده بخاطر بچه یا هر دلیلی که وجود داره تو اون زندگی میمونن ( که بازم کار اشتباهیه بچه طلاق شرف داره به بچه ای که تو محیط متشنج زندگی میکنه ) ولی اکثریت همینی هستن که گفتم🤷🏻‍♀️

هرکسی میاد با تحقیر و توهین به خانمهایی که این شرایط رو دارن حرف میزنه مجرد هست شرایط زندگی متاهلی ر ...

اصلا ،،،اصلااا و اصلاااحق اظهار نظر تواین مورد رو نداره. چون نه علمشو داره و نه تجربشو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیززز توزندگی نرفتی،چه میدونی زندگی رو با کدوم ز مینویسن،فاز روانشناس گرفتیاصلا چرا ما ایرانی ها تو ...

آفرین 

یعنی الان میبینم خانومای که میان زندگیشونو میریزم تو سایت چقدر ساده ان واز کیا مشاوره میخوان از کسایی که حتی تجربه یکروز زندگی مشترک ندارن 

عزیززز توزندگی نرفتی،چه میدونی زندگی رو با کدوم ز مینویسن،فاز روانشناس گرفتیاصلا چرا ما ایرانی ها تو ...

شما ظاهرا از همون عده ای هستی که تو سری خورن

وگرنه دلیلی نداره برای چیزی که شامل شما نمیشه انقدر گارد بگیری...شما که میدونی زندگی رو با کدوم ز مینویسن بشین و کتک خوردن خودت و اطرافیانتو تماشا کن

آفرین یعنی الان میبینم خانومای که میان زندگیشونو میریزم تو سایت چقدر ساده ان واز کیا مشاوره میخوان ا ...

بعد جالبه همینا دوس پسر معتاد و ع یاش میگیرن،هررر کاری میکنن که تبدیل به شوهرش کنن. فقط برای بقیه فاز روانشناس میگیرن. کافیه یه نگاهی به تاپیک هاشون بندازی😅😅

زندگی واقعی متاهلی خیلی خیلی با تفکرات ذهنی ما فرق میکنه خیلی جاها مجبوری گذشت کنی وگرنه هیچ مردی کا ...

کامل که صد البته هیچکس نیست

چه زن چه مرد

ولی طوری که من از حرفای استاتر برداشت کردم منظورش اون عده از خانما هستن که مدام باهاشون با خشونت رفتار میشه

چرا همچین کسی باید تو این زندگی بمونه؟

اتفاقا الان همه آقایون موافق کار کردن خانومشون هستن من خودم هر چی خواستگار داشتم منو تشویق به درس خو ...

من شاغل بودم یه شغل خوب ودولتی ولی شوهرم راضی نبود منع ام نکرد ولی مشکلات زندگیم خیلی بیشتر شد منم ترجیح ام نگهداری از بچه ها شد و یه شغل کوچک خونگی وباشگاه و تفریح 

شما ظاهرا از همون عده ای هستی که تو سری خورنوگرنه دلیلی نداره برای چیزی که شامل شما نمیشه انقدر گارد ...

اخه بچه تو دهنت بو شیر میده دنبال جزوه و کتابی،چه به روانشناس طلاق و خانواده😂😂😂 من خودم اوکی هستم.شوهرم ارومه. ولی خواهرم یه شوهر روانی داره،نوزاد داره. دوتا نوزاد. چه کنه دوتا نوزاد رو استاد؟ میشه جواب بدی؟

کامل که صد البته هیچکس نیستچه زن چه مردولی طوری که من از حرفای استاتر برداشت کردم منظورش اون عده از ...

اونا مریضن گلم یا باید جدا شد یا درمان یا پذیرش ولی وقتی میگه شرایط ندارم واقعا خودش میشینه دو دوتا چهار تا میکنه میبینه همین که بالاسر بچه هاش باشه بهتره که زیر دست عمه و مادربزرگ باشه ترجیح میده شوهرشو نادیده بگیره و بپذیره هر چند غلط ولی اونم دلایل خودشو داره وباید مادر بلشی تا درک کنی وما تا با کفش کسی راه نریم نمیتونیم قضاوت کنیم 

اخه بچه تو دهنت بو شیر میده دنبال جزوه و کتابی،چه به روانشناس طلاق و خانواده😂😂😂 من خودم اوکی هستم ...

شاید باورت نشه ولی همین که دنبال جزوه و کتابم و مثل ۸۰ درصد خانمای اینجا تاپیک خاله زنکی و خیانت و قوم شوهر نمیزنم به خودم افتخار میکنم...همشون اینجا برای من درس عبرتن...از جمله شما و تفکراتتون...خواهرتون باید از قبل درمورد زندگی خودش و نوزاداش تصمیم میگرفت نه حالا که دوتا بچه بی گناه رو وارد دنیا کرده و حالا یادش افتاده چکار کنه...فکر میکنم اشنایی و خواستگاری و نامزدی و عقد و یکی دوسال اول زندگی برای همینه دیگه نه؟

کلا شما میل عجیبی به نفهمیدن داری

اونا مریضن گلم یا باید جدا شد یا درمان یا پذیرش ولی وقتی میگه شرایط ندارم واقعا خودش میشینه دو دوتا ...

خب درسته...منم که گفتم استثنا وجود داره ولی نمیدونم دلیل حمله اون خانم به کامنتم چی بود !!! من صرفا نظرمو گفتم ولی ایشون ظاهرا تو نی نی سایت انتظار نظرات و انتقادات دکتر هلاکویی رو داره ! من به عنوان یه فرد ۱۸ ساله نظرم اینه!