2777
2789
عنوان

بعضی خانوما چرا انقد تو سری خورن تازه هیچی ام نمیگن

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 70 پست
شاید باورت نشه ولی همین که دنبال جزوه و کتابم و مثل ۸۰ درصد خانمای اینجا تاپیک خاله زنکی و خیانت و ق ...

منم بهت افتخار میکنم عزیزم بخون درستو ویه رشته خوب بیار امیدوارم موفق باشی 

همه ی هدفت رو بذار رو درست واز حاشیه دوری کن 

ولی به بقیه بدبخت نگو عزیزم اونا مقصر نیستن 

خیلی شرایطی داخلش هستیم اکتسابی نیست و باید خانواده خوبی داشته باشی قدردان باش  ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته...معذرت میخوام...عصبی شدم یه لحظه

عزیز دلمی درک میکنم بهترینا رو برات آرزو میکنم عزیزم هم درس هم ازدواج 😍😍

یه توصیه دوستانه موقع انتخاب شوهر خیلی دقت کن عزیز و خانواده اش مخصوصا رفتار پدر اون خانواده با مادرش رو خیلی رصد کن 

عزیز دلمی درک میکنم بهترینا رو برات آرزو میکنم عزیزم هم درس هم ازدواج 😍😍یه توصیه دوستانه موقع انتخ ...

ممنونم...اره حتما حواسم هست...هرچند کلا ازدواج تو برنامم نیست و خیلی مسئولیت داره واقعا...

پر از فداکاری و از خودگذشتگیه

اتفاقا الان همه آقایون موافق کار کردن خانومشون هستن من خودم هر چی خواستگار داشتم منو تشویق به درس خو ...

دلت خوشه هاا ، اول راه همشون با به به چح چح میان ک اره بخون کار کن ولی ی ذره ک تو خونه غذای گرم و لباسشون اینور اونور شد کیع درک کنه ک توهم سرکار بودی خسته شدی

ممنونم...اره حتما حواسم هست...هرچند کلا ازدواج تو برنامم نیست و خیلی مسئولیت داره واقعا...پر از فداک ...

مسئولیت داره ولی شیریناهای خاص خودشم داره خیلی ها به اشتباه فکر میکنن فقط خود پسر مهمه ولی به نظر من خانواده از خود مرد مهمتره اگه خانواده خوبی انتخاب کنی کارت خیلی راحته ویه عمر تو خوشی غرقی 

شاید باورت نشه ولی همین که دنبال جزوه و کتابم و مثل ۸۰ درصد خانمای اینجا تاپیک خاله زنکی و خیانت و ق ...

اصلااا ربطی به تحصیلات نداره. خواهربنده فوق مامایی هست‌.خودم لیسانس پرستاری. ولی وقتی بعد از ازدواج ،شوهره خر ش از پل بگذره، بهونه هاش شروع میشه‌ . خواهرم خیلیییی مقاومت کرد خیلی جنگید خیلی در برابر قلدری های شوهرش ایستاد. میدونی چی شد؟  اون مرتیکه اومد داد و هوار تومحل کارش که من نمیخوام زنم اینجا کار کنه من از نظر شرعی خق دارم و....

بچه هارو داشت و شوهرش اون روشو نشون داد،دوقلو هستند. کمی شیفت هاش سنگین شدن،اقا بهونه کرد چپه شد! این از این...

حالا بحث اشنایی قبل از ازدواج رو میخوام برات توضیح بدم که فکر نکنی همه چی اون طوری میشه که دلمون میخواد...

اون دوران عااااشق ترین نامزد و موافق ترین برای امر کار خانم بود!  نرها اکثرا خیلی کثافتن،زرنگن.بعدا اون روشون رو نشون میدن تا کار از کار بگذره.

خواهرم صبرش لبریز شد رفت برای طلاق. این دفعه پدر تعصبیم چپ کرد گفت اووکی طلاق بگیر ‌‌.ولی بدون بچه! به هیچ عنوان حق نداری با بچه جدا بشی،بچه های خودشن! از خون تو نیستن!!

حالا قبول داری توی هر زندگی نمیشه نسخه مشابه پیچید و  تحقیر و توهین کرد بهشون؟ اینا بقول شما بدبخت و توسری خود نیستن. اینا مادرن...و تا مادر نشی متوجه ی وابستگی یک مادر به بچش نمیشی.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اون جمله ی آخرت هم میزارم پای خامی ت‌.چون ما هم همسن تو بودیم  عین شما رویایی فکر میکردیم و کمال گرا بودیم...

بعد از سه چهار سال ،، تازه متوجه شدیم زندگی سرِ جنگ داره بامون.

البته شوهر من اروم ه. ولی از غصه ی زندگی خواهرم اعصابم درگیره.خیلیی داره عذاب میشکه.البته طلاق عاطفی گرفته تا بچه ها بزرگ بشن.از هم جدا میخوابن.‌پدرمم اصلا اجازه نمیده قدمی برداره خواهرم . میگه یا خودت تنها،یا بمون خونه شوهرت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎