2777
2789
عنوان

بعضی خانوما چرا انقد تو سری خورن تازه هیچی ام نمیگن

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 70 پست
دیگه دفاع از خود حامی نمی‌خواد چون حامی نداره تو سری خور باشه؟

فکر کردین مردی که دست بزن داره وایمیسته کتک بخوره؟! زن بدبخت رو از خونه بیاندازه بیرون جایی نداشته بره چکار کنه؟ 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اوووو اتفاقا من یه چیزایی دیدم که نگم یه آقای وحشیییییی ولی خانومش وای نمیساد شوهرش بزنه خودشم میزد ...

چه جالب

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم باشما موافقم ولی یه سریا جمله کلیشه ای میگن بخاطر بچشون تحمل میکنناستارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که ...

با همسرم مشکلی ندارم خداروشکر

ولی اگر خدایی نکرده روزی مشکلی پیش بیاد تا ۱۵ سالگی بچم خم به ابرو نمیارم که تو محیط امن بزرگ بشه بعد طلاق میگیرم

شاید حس مادرانم زیادی پررنگه 

ولی به همین دلیل هست که میگن بعد از شناخت کامل شوهرتون بچه دار بشید

من بچه طلاق از نزدیک دیدم،تازه از لحاظ مالی تو رفاهه و محبت خانواده مادری و پدری رو به طور کامل داره،مسالمت آمیز هرموقع که دلش بخواد میره پیش پدر یا مادرش ولی خب اوضاع روحی افتضاح

واسه همینه آنقدر جدیدا میگن به شوهر تکیه نکنید یه درآمد واسه خودتون داشته باشید که هر کی رید بهتون ن ...

اینا همش حرفه. همون شوهر اجازع نده کار کنی درامد داشته باشی دادگاه هم بری میگن حق با شوهرته نباید رو‌حرفش حرف بزنی

حامی ندارناز محیطی ک بقیه توش بزرگ شدن خبر نداریم کهبرای همین هست که میگن دخترا رو عزتمند بار بیارید ...

آره دیگه واسه همینه جدیدا دخترا رو تشویق میکنن به مستقل شدن 

چون فقط به خاطر یه پول حاظرن کتک بخورن هزار تا حرف بشنون ولی چیزی نگن

اینا همش حرفه. همون شوهر اجازع نده کار کنی درامد داشته باشی دادگاه هم بری میگن حق با شوهرته نباید رو ...

اتفاقا الان همه آقایون موافق کار کردن خانومشون هستن 

من خودم هر چی خواستگار داشتم منو تشویق به درس خوندن میکردن

به بدبختی عادت کردناز بچگی زدن تو سرشون حالام شوهر میزنهوگرنه زنی که حق و حقوقشو بشناسه و استقلال دا ...

متاهلی؟ اگر نه،شما هم نمیتونی نظر بدی با احترام

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اتفاقا الان همه آقایون موافق کار کردن خانومشون هستن من خودم هر چی خواستگار داشتم منو تشویق به درس خو ...

اتفاقا اکثر مردهای دهه ۵۰ و ۶۰،اجازه کار نمیدن.از روهوا حرفی نزنیم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
آره دیگه واسه همینه جدیدا دخترا رو تشویق میکنن به مستقل شدن چون فقط به خاطر یه پول حاظرن کتک بخورن ه ...

کی میگه فقط به خاطر پوله مگه اون خانم بازیگر یکتا ناصر رو ندیدی گفت ده سال کتک خوردم دیگه طاقت نیاوردم طلاق گرفتم. .خیلی جاها دوست دارن بچه هاشون پدر ومادر کنار هم داشته باشه یا نمیخوان دشمن شاد بشن .هر چند تو این مورد  برای همه مردا نیست بعضی خانوما خیلی عصبی میکنن . زن هم باید یکسری مهارت یاد بگیره همسایه ما تا دعواشون میشد خانومه فحش پدر مرده شوهرش میداد فحشای رکیک و ناموسی به خودش و مادرش مرده میرفت بیرون اکثرا ولی یبار دعواشون شدید شد کتککاری کردن پلیس اومد وطلاق شد  

متاهلی؟ اگر نه،شما هم نمیتونی نظر بدی با احترام

هرکسی میاد با تحقیر و توهین به خانمهایی که این شرایط رو دارن حرف میزنه مجرد هست شرایط زندگی متاهلی رو نمیدونه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو