2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 5752 بازدید | 363 پست

بچها کسی شارژ رایتل میخاد ؟ ۲۰تومن خریده بودم اما استفاده نکرده بودم که سیم م سوخت الان نیاز دارم پولش بره رو کارتم که بتونم خط همراه اول م رو شارژ کنم 😓

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
دقیقاااا....یا خودش بود یا موادفروش بود میخواست مشتری جمع کنه...این قدر تعریف کرد که نگو

🤣🤣🤣🤣

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا نه خارج همین ایران هم از صدتا مرد شاید یکی هیز باشه بشخصه دیدم طرف انسان خوبی نیست یا اینکه مس ...

متاسفانه بله وبدترداز اون اینکه خانم های دیگه رو مقصر هیزی شوهرشون میدونن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اون به تنهایی در حدی سمه که بعد خوندن تاپیکاش باید آب لیمو ترش بخوری تا هضم شه.

حققققق😂😂

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

به نظر من بیشعور تر از کاربرایی که میرن تاپیکای قبلی رو میخونن و به روت میارن توی یه تاپیک دیگه نیست ...

دقیقا یادمه یک خانمی داشت با خوشحالی از کادوی روز زن می‌گفت 

یهو یک نفر گفت راستی شوهرت که بهت چند بار خیانت کرده بود رو چیکار کردی بخشیدی مگه؟

آنقدر دلم سوخت برای خانمه🥺

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اینجا بی منطقی زیاد دیدم یعنی به عمرم عجیب ترین موارد تو این سایت نظاره کردماینکه اصلا نمیتونم هضمش ...

افرین دقیقا همینه اون تاپیکایی که مسئله جنسیه و اقایون نظر میدن...

عزیزم والا توریستا نمک رو هم از شهر خودشون میارن🙄😂شابد چند درصد توریستا واقعا با جیب پر بیان شمال ...

شگفتا 

واقعا بحث بی فایده است 

امیدوارم واقعا همینی که آرزو دارید  که میخواهیداز خدا و میگید بشه سالی یه مسافر هم نیاد که اذیت نشید اصلا 

بدرود 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یکی تاپیک زده بود ک بابام بهم 4 میلیارد پول داده بنظرتون باهاشچی بخرم همه کاربرا بهش تبریک گفتن و را ...

خیلیاااام که ارزوهاشونو میگن اصلا عجیب نیست واقعا😂😂😂😂

به نظر من بیشعور تر از کاربرایی که میرن تاپیکای قبلی رو میخونن و به روت میارن توی یه تاپیک دیگه نیست ...

یعنی باید تو رو بغل کنم ببوسم

منم وقتی جواب یکیو تو ی تاپیکی میدم کم میاره میره تاپیکای دیگم ک مربوط ب مسائل خانوادگیم میشه رو ب روم میاره، واقعا اون دنیا چجور میخوان جواب بدن اینا من هیچوقت نمی بخشم هیچوقت

پیگیرای دعا و حس ششم🤣🤣

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه