2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 391 پست
وااااای چند وقت پیش شب سال نو یک نفر گفت کریسمس مبارکگفتم گلی کریسمس و سال نو یکی نیستنگفت نخیر یکی ...

😂😂

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

😂😂😂دروغ نگوووبخدا ما خار داریم هر چی تاپیک خاک بر سریه مونده واسه ماها پاک میشه اونوقت

به خدا اگه دوروغ بگم اخرم نفهمیدم ترکید یا چی بعد یه سریم تایید میکردن البته مشخص بود مرد بودن به اسم زن اومدن سایت😂

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر تو پست اول اطلاعات غلط و یا ناقص میده ...بقیه هم میان طبق همون پست نظر میدن....بعدش به استار ...

وای افرین اون کاربرایی که میبینن هوا پسه حرف خودشو پس میگیرن فقط😐

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

به نظر من بیشعور تر از کاربرایی که میرن تاپیکای قبلی رو میخونن و به روت میارن توی یه تاپیک دیگه نیست ...

وای دقیقا‌....کاش میشد هزار بار لایک کنم....من یه کاربری دیگه داشتم....از اختلافات با شوهرم گفته بودم....بعد یکبار یک تاپیکی زده بودم که با فروشنده یک مغازه ای دعوامون شده...حق کاملا با شوهرم بود و طرف جنس خراب بهمون داده بود....خلاصه بگم  اون زمان چند تا کاربر باهم تیم شده بودن ریختن تو تاپیک...رفته بودن تاپیک هام رو خونده بودن ...ا نقدر سرکوفت میزدن که تو شوهرت بده ..‌هی میگفتن برو شوهرت رو جمع کن...خیلی دلم رو شکستن و واقعا آه کشیدم پشت سرشون...چون اگه تاپیک هام رو خونده بورو می‌دونستن که شرایط طلاق ندارن و زورم به شوهرم نمیرسه ولی خیلی تحقیرم کردن...انگار جزو انجمن فروشندگان بودن ..همش طرفداری فروشنده متقلب رو میکردن..با اینکه از شوهرم دلخورم ولی خداییش،اون زمان حق کاملا با شوهرم بود

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

و یکی هم حس ششم متنفررررم

منممممممممممممم انگار پیامبرن بعضیاشون

آقایی که بچه داشته باید با یکی شبیه خودش ازدواج کنه ولی خلنمی که بچه داره میتونه بره با پسر مجرد(این تبعیضه برام عجیبه نه صرفا اون ازدواج)

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

میشه یه توضیح در موردش بدی ممنون میشم فرق کریسمس و جشن سال نو چیه ؟

گلی کریسمس یک جشن مذهبیه و به مناسبت میلاد مسیح مقدسه

ولی جشن سال نو به مناسبت پایان سال میلادیه و هیچ ربطی به مسیحیت نداره 

ایام کریسمس ۱۲ روزه که جشن سال نو میلادی میشه شب هفتم کریسمس ، بخاطر همین به مسیحی هاهم تبریک میگن

و بخاطر فاصله کمشون جشن سال نو با جشن کریسمس شبیه هم دیده میشه درحالی که کریسمس مختص مسیحیته

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اون تایپیک که شوهرش دروغ گفته بود که نماز میخونه، اکثرا فقط بخاطر اینکه یه کار مذهبی بود میگفتن به ت ...

خداروشکر من نبودم

اها بی منطق یکی بود خواهرش میخواست بره برای پسری که اونطرف کشور بوتیک داره دعا بگیره

بخندم یا کریه کنم

یکی تاپیک زده بود ک بابام بهم 4 میلیارد پول داده بنظرتون باهاشچی بخرم همه کاربرا بهش تبریک گفتن و را ...

این بیشتر تاپیکش این بوده اگه ی روز ی بابا پولدار داشتم انقه بهم بده باید چکار کنم😂