2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6320 بازدید | 390 پست
تو اون عروسیایی که شما مطرح میکنی بچه ادمیزاد نشستهمودب و شیک نشسته سر صندلی مخصوص بچه هایا ته تهش ی ...

البته اینم هست مادر و پدر مسئولن

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این حرفت کاملا اشتباهه دقیقاً یه بنده خدایی رو ما می‌شناسیم که سه تا خونه داره توی شمال و فقط د ...

شمال جاذبه توریستی داره درست ولی برنج هم داره مرکبات هم داره دریا خزر ماهی هم داره توریستا نیان هم بازم چرخ زندگی شمالیا میچرخه 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

ولی کلاً بدترین و عجیب‌ترین چیزی که تو این سایت خیلی من از روز اولی که اومدم اذیت کرده این زن علیه زنه یعنی مثلاً یکی میاد میگه آره شوهرم هیز چشم چرونه و فلانه میان میگن از بس زنا بد لباس می‌پوشن از بس زنا آرایش‌های عجیب غریب می‌کنن از بس زنا عمل می‌کنن و فلان بابا تو کشورهای خارجی زنا هر لباسی که دلشون بخواد می‌پوشن هر نوع آرایشی که دلشون بخواد می‌کنن لب ساحل بیکینی می‌پوشن می‌شینن مگه مرداشون هیزی می‌کنن نهایت از هر ۱۰۰ نفر یک نفر بعد مگه خانوم اون مثلاً مرد میاد میگه چون زنای بقیه اینجوری می‌پوشن تو به من هیزی می‌کنی خیانت می‌کنی نمی‌دونم چشت دنبال بقیه زن‌هاست و هرز می‌چرخی یعنی به هر دری متوسل میشن که بگن این نر بی‌خاصیتی که توی زندگیشونه حالا فرقی نمی‌کنه پدرشونه برادرشونه پسرشونه شوهرشونه این‌ها آدمای پاک و مبرای هستند و بقیه چون اختیار پوشششون دست خودشونه دلشون می‌خواد هر چیزی بپوشند اون‌ها مقصرن بعد وقتی بهشون اعتراض می‌کنی برمی‌گردن میگن همه مردا همین جورین یکی نیست بزنه تو دهنشون برگرده بگه این نره بی‌خاصیت زندگی تو اینجوریه چرا مردای سالمم عین مال خودت خوک می‌دونی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

وا من خدایی خیلی نظرات اشتباه دادم و بعدشم عذرخواهی کردم و با همون کاربر دوست شدم

نظر محترمانه و منطقی مشکلی نداره 

خوب طرف میاد تاپیک میزنه میگه نظر بدید حق با کدوم طرفه وقتی محترمانه نظر بدی و بدون توهین بگی حق با توعه یا اون اشکالی نداره ولی اینکه بعدش بی احترامی کنه یه حرفه دیگس....

اتفاقن من همون کاربرم اگ دروغ نگفته بودی نمیگفتی بترکوننش ک🦖

اون یکی کاربریم بود😂 تعلیق شدن کلا

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

توریستا نیان شما شمالیا از گشنگی میمیرن😄

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 جوک سال

به نظر من بیشعور تر از کاربرایی که میرن تاپیکای قبلی رو میخونن و به روت میارن توی یه تاپیک دیگه نیست

واینکه چندوقت پیش یکی تاپیک زده بود زنای ایرانی ناز دارن توحاملگی ادا درمیارن خودشونو زمین میزنن.من گفتم من استراحت مطلقم یکی مثل من چرا ادا باید دربیاره.وای مگه ول کن بود هی میگفت تو حسودی که مریضی .تو مشکل داری کی گفت بیای تو تاپیک و خلاصه پنج شش بار زد تو سرم.از خدا براش آرزو کردم به درد من گرفتار شه یه روزی

دیشب تو یه تاپیک بودم یک کاربر ی گفته بود که دختر نبودم وقتی ازدواج کردم ، همسرم قبول کرد خانواده هم ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐.

تبلیغ چی بود این

نه چه شوخی ای ؟ میخوای به کارگر حقوق دکتر بدیم ؟

کشورای جهان سومی مثل ما که فاصله طبقاتی زیاده

اختلاف دستمزد زیاده

وگرنه کشورای پیشرفته بین کارمندای یک شرکت با مدیر یا تفاوت دستمزد بین مشاغل مختلف اونقدرام نیست 

ما جهان سومی هستیم دیگه

شمال جاذبه توریستی داره درست ولی برنج هم داره مرکبات هم داره دریا خزر ماهی هم داره توریستا نیان هم ب ...

چند درصد شمالیا همشون شالی کاری می‌کنند چند درصد شمالی‌ها ماهیگیری می‌کنند چند درصد شمالی‌ها باغ‌های مرکبات دارند این حرفتون کاملاً بی‌پایه و حساسه ببین نهایت من میگم ۶۰ درصد مردم شمال شالی کاری می‌کنن و باغ مرکبات دارن و ماهیگیری می‌کنن دیگه پس وابسته به توریست هستند وابسته به مسافر هستند یه مسئله کاملاً غیرقابل انکار هستش بعدشم با این قیمت برنج ایرانی که سر به فلک کشیده چند درصد مردم ایران می‌تونن برنج ایرانی خوب بگیرن بخورن این محصول نهایتش اینه که توسط یه دلال از خود اون کشاورز از خود اون شالیکار خریداری میشه به قیمت خیلی خیلی پایین‌تر از اون چیزی که حقش هستش بعدشم صادر میشه به کشورهای حوزه خلیج فارس سودشو کی می‌بره اون دلال می‌بره کی می‌بره اون تاجر می‌بره خود کشاورز چقدر می‌گیره یه سهم خیلی ناچیز

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁