2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6323 بازدید | 391 پست
یه بنده خدایی گفت دخترفامیلمون حدود ۳۰ ساله که تریاک میکشه...گفت پوستش عالی..موهاش عالی..هیکل عالییک ...

حتما خودشو میگفته😂😂

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بعد من کلاس یازدهم پاره شده بودم با فصل تولید مثل و فولیکول اخرشم اینا میان نظر انیشتینی میدن🤣

😅😅😅😅

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از این تاپیک زنده بیرون نمیرم این همه سم یجا آخه 😂😂

منم تنم داره میلرزه واقعا😂🙂

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

گفتم نامزدم ماشین خریده سند گذاشتم طرفم تا میخورد فحش روانی متوهم اسکل اینا زد بهم یه عده هم مسخره م ...

شمارو یادمه

کشورای جهان سومی مثل ما که فاصله طبقاتی زیادهاختلاف دستمزد زیادهوگرنه کشورای پیشرفته بین کارمندای یک ...

نع درامد بیشتره منتها روند مالیاتی یهو میره بالا 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

وااااای چند وقت پیش شب سال نو یک نفر گفت کریسمس مبارکگفتم گلی کریسمس و سال نو یکی نیستنگفت نخیر یکی ...

میشه یه توضیح در موردش بدی ممنون میشم فرق کریسمس و جشن سال نو چیه ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اون کاربره که کلا سرش تو زندگی داداشش و زنداداشش هست و هرکس نظر مخالف میده میگه حسودی منو میکنی خیلی ...

نمیشناسم خداروشکر😂

اصلا از فضای اینجا خارج نشید اینا که میگن آیدی بده شماره بده معلومه چیکاره هستن

باورت میشه یکی عضویتش مال سال ۹۸ بود کلی تاپیکای خونه داری واشبزی زده وکلی ازمادرشوهر وجاری گفته بعدش تاپیک لاغری زده بود گفته توروخدا کی میاد باهم واسه عید کم کنیم منم گفتم باشه بعدش که رفتم توخاص بهش گفتم خب ازفردا رژیم بگیریم گفت رژیم چیه بیا شکمامون واسه همدیگه گنده کنیم بهم بمالیم 😐بیشرف خداازت نگذره توکه میای زن نمایی میکنی اینا بیشتر دخترای ۱۵.۱۶ساله تور میکنن اینجا گولشون میدن 

وای یاده اون کاربره که عاشق استاد پیر قاضیش شده افتادم

واییییی منم اونو یادمه 😂 100 تا تاپیک راجع بهش زده بود وای من باید چکار کنم و کلی چصی، 40 تا اول قاضیه عاشق این شده بود 40 تا بعدی این عاشقش شده بود 20 تا اخر اصلا این نبوده داستان از طرف دوستش تعریف شده بود😂

معتقدن آرایش نکردن خیلی چیز خاصیه و این مسئله براشون از پذیرش گرفتن تو هاروارد هم افتخار بیشتری داره ...

وای خدایا حق ترین پست🤣🤣🤣🤣

چند درصد شمالیا همشون شالی کاری می‌کنند چند درصد شمالی‌ها ماهیگیری می‌کنند چند درصد شمالی‌ها باغ‌های ...

عزیزم والا توریستا نمک رو هم از شهر خودشون میارن🙄😂

شابد چند درصد توریستا واقعا با جیب پر بیان شمال  اما همینا هم نهایت سطح رفاه مردم شمال رو میبرن نه اینکه بگیم کل درامد شمالیا ازین چیزاست

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌