2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6323 بازدید | 391 پست
والا شمالم مثل همه جا هم پولدار داره هم متوسط.شما فک کردی اون برنجی که میاد تو سفرت بدون زحمت به عمل ...

ببین این حرفت کاملا اشتباهه دقیقاً یه بنده خدایی رو ما می‌شناسیم که سه تا خونه داره توی شمال و فقط درآمدشو مثلاً خرج و مخارج زندگیش و نمی‌دونم جهاز دو تا دختراشو اینا به گفته خودش از اجاره دادن این سه تا خونه به مسافرها که اکثراً هم تهرانی هستند در اومده و جالبه که خودش می‌گفت توی این ۶۰ سالی که از خدا عمر گرفتم چند سال اول فقط سر کار رفتم بعد که دیدم شمال مسافر زیاد میاد و اینا خونه‌ها رو ساختم تو زمین‌های پدری اجاره میدم و از این راه کسب درآمد می‌کنم امورات زندگیمو می‌گذرونم یا اون سو پر مارکت بین راهی که کلی درآمد داره اشکده‌های کندوان و اینا به نظرت از کجا میاد از مسافران میاد اونا مسافر نیستند از طریق همین مسافرا داره می‌چرخه دیگه اتفاقاً خیلی هم صنعت پولسازیه نمی‌دونم چرا مقاومت می‌کنید می‌گید نه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یه بار تاپیک زدم عکس نامزدمو گذاشتم عد یه سریا تازه میومدن می‌گفتن ما ندیدیم دوباره بزار بعد دو سه ب ...

وااا خدا به دور این جدید بود

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا میرن تاپیک یکی که طرف با شوهرش مشکل داره میگن اوووو چرا بچه دار شدییییی میرن همه جا پشت سر اسی بد میگن تا یکی تاپیک میزنه چجوری بچه رو سقط کنیم میگن اووووو این بی عقله و چرا نمیدونه چرا بلد نیست مسخرت میکنن تا تاپیک میزنی جلوگیری میکنیم میگن اوووووو این نیاز سوهرشو برطرف نمیکنه خوب عجب ادمیه 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

واینم میدونید ۹۰ درصد کاربرای سایت نر هستن الان دونفر انلاین هستن تواین تاپیک که نرهستن ولی دارن مثل خانما صحبت میکنن وکلی تاپیک سینم کوچیکه شوهرم دوس نداره باسنم فلانیه وتاپیکای اینجوری زدن هیچکسی هم شک نمیکنه همینا جفتشون توتاپیکاشون درخواست میدن که اگه میشه درخواستم قبول کن نیاز ب راهنمایی دارم هیچکسو ندارم من خودم بشخصه گول خوردم گفتش که تنها توشهر غربتم افسردگی گرفتم بعد که باهاش صحبت کردیم خواهش کردکه بریم تل رفتیم اونجا بیشرف دراومد 

یه بنده خدایی تاپیک زده بود اسنپی بود دید حق با طرف مقابله تاپیک رو قفل کرد به همه ام که مخالف نظرش ...

وا من خدایی خیلی نظرات اشتباه دادم و بعدشم عذرخواهی کردم و با همون کاربر دوست شدم

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

ی عده هم هستن میان کامل رابطه شونو با جزئیات عنوان میکنن یا میان ازینکه غسل نمیکنن تعریف میکنن هرکی اعتراض میکنه میگن عقب مونده ای😐

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

چندوقت پیش یه کاربری تاپیک زده بود که قرمه سبزی درست کرده،بعد شوهر همسایه بالایی اومده گفته خانمم باردار ِ و بوی غذاتون میاد بالا و از این حرفا.بقیه می گفتن به زبون بی زبونی گفته زنم دلش غذای شما رو میخواد!!!استارتر میگفت به من چه که برای اون غذا بپزم گوشتهای خورشتم اندازه خودمون بود و اصلا بره براش از رستوران بخره و اگه پول نداره غلط کرده بچه آورده و....عجیبتر اینکه خیلی ها ازش حمایت میکردن 😑اونروز فهمیدم دنیا دیگه جای قشنگی برای زندگی نیست...

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
من تاپیک زدم چجوری سقط میکنید خوب واقعا نمی‌دونم من میخام ازدواج کنم هیچی نمی‌دونم راجبش همه پریدن ر ...

اصلا یه وضعیه

یه دسته هم هستند بی ادبی میکنن بهشون بگی میگن حسودی می‌کنی 

مثلا طرف معلمه هرچی از دهنش در بیاد تو تاپیک میگه بیان چیزی بگن میگن تو حسودی که مثل من نشدی بعد از اون ورم مینالن!تجربه هم صحبتی با اینارو تا تاپیک داشتم دست آخر ول کردم بحثو

یه نفر بود میگفت نامزدم خیلی عذاب میکشم تو این رابطه و خیلی بی اهمیته بهم خیلی رابطه بدی داشت همه گفتن چرا تموم نمیکنی خب این دوره برای شناخته

یه عقده ایه بدبخت اومده بود میگف چقدر نی نی سایتیا مسخرن هی میگن جداشو بمون عزیزم بمونن

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
واینم میدونید ۹۰ درصد کاربرای سایت نر هستن الان دونفر انلاین هستن تواین تاپیک که نرهستن ولی دارن مثل ...

😐🤣🤣🤣🤣 خوب کیان بگو 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اینکه میتونی زیر ۲۰ سال دوست پسر داشته باشی نمیتونی قانونی و شرعی ازدواج کنی

منم جدا با این مشکل دارم