2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6323 بازدید | 391 پست
بعد همین شخص اخرین تاپیکش این بود ک ایشالا همه ی ارایشگرا نابود شن و بدبخت، بعد تاپیکای دیگش این بود ...

وای همون 😂😂

فقط اون تاپیکش که راجب دخترش بود خیلی ترسناک بود😐

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

طرف میاد تاپیک میزنه دلم گرفته شوهرم فلان کارو کرده مثلاً روز مادر به مادرش گل خرید به من نخرید مجرد ...

وای اره زندگی رمان و سریال نیست که

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واینم میدونید ۹۰ درصد کاربرای سایت نر هستن الان دونفر انلاین هستن تواین تاپیک که نرهستن ولی دارن مثل ...

اصلا از فضای اینجا خارج نشید اینا که میگن آیدی بده شماره بده معلومه چیکاره هستن

به نظر من بیشعور تر از کاربرایی که میرن تاپیکای قبلی رو میخونن و به روت میارن توی یه تاپیک دیگه نیست ...

اخ آخ گفتی خیلی بده تاپیکارو زیر و رو کنی و تحقیر کنی یکیو 

مثلا شده استارتر گفته فلان مشکل رو دارم و خیلی راجبش بحث کرده من گفتم بااجازت تاپیک هارو خوندم و بنظرم برای حلش این کارو بکن ولی هیچ بار تحقیر نکردم

یکی میگف امروز فمیدم ایرانیا تو دسشویی خودشون با دست میشورن کلی هم استیکر گریه گذاشته بودمیگف دیگه ق ...

وا پس با چی میشورن اینا خودشونو😐

کلا اینجا کاربر بی منطق زیادهاونایی که متعصبن نسبت به پوشش و دین و مذهباونایی که ده تا ده تا بچه میا ...

با تک تکش موافقم

شوهر کردی؟ حماقت کردی بدبخت عشق شوهر!مجردی؟ شوهر برات پیدا نمیشه دیگه میترشی!دانشگاه میری؟ دانشگاه ر ...

با تک‌تکشون موافقم یه سری واقعا عقده این

وااااای 

چند وقت پیش شب سال نو یک نفر گفت کریسمس مبارک

گفتم گلی کریسمس و سال نو یکی نیستن

گفت نخیر یکی هستن

گفتم جان من ، نیستن . باز گفت هستن دیگه هم روی من ریپ نزن اعتقاداتتو واسه خودت نگه دار😂😂

گفتم عزیزم من خودم مسیحی هستم میگم یکی نیستن

گفت بعید می‌دونم تو مسیحی باشی ، ولی بیشتر تحقیق کن اینا یکی هستن😂😂

آنقدر از دستش حرص خوردم که هنوز یادمه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ولی کلاً بدترین و عجیب‌ترین چیزی که تو این سایت خیلی من از روز اولی که اومدم اذیت کرده این زن علیه ز ...

واقعا نه خارج همین ایران هم از صدتا مرد شاید یکی هیز باشه بشخصه دیدم طرف انسان خوبی نیست یا اینکه مست هم که باشه بازم هیز نیست دیگه هیچکس از درون بقیه خبر نداره 

خانما اینجا اکثر شوهرشون رو قدیس میدونن یا چون مجبور هستن توی زندگی باهاش بمونن مجبور هستن قدیس ببیننش

یه دسته هم هستند بی ادبی میکنن بهشون بگی میگن حسودی می‌کنی مثلا طرف معلمه هرچی از دهنش در بیاد تو تا ...

عریزم هم عنوانیم😍اسم کاربری تون رو چجوری انتخاب کردین؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻