2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21882 بازدید | 528 پست
نمیزنه شرطش بخشیدن مهریه بود مهری س میلیارد با این وضعیت طلا بیشتر هم میشه قیمت سکه در اینده اما خون ...

عزیزم اول اینکه ناراحت نباش جای شکر داری ولی خودت نمیدونی افرین به زرنگ بودنت ،من جات بودم خونه رو میزدم به نامم چون سکه کلی دوندگی اذیت سختی و دربدری داره شاید چند سال ولی این نقد واماده هست و شما میخوای زندگی کنی پس مهریه نقد نیست و قسط بندی میشه وهمه میفهمن که داری مهریه میگیری پیگیری میکنن و رازتو میفهمن 

ببین من شوهرم خیانت کرد تلفنی منم موضوع گرفتم منم نمی‌خواستم برگردم خونه بابام بنا به دلایلی ولی به ...

فردا صبح آماده میشم و خیلی جدی بهش میگم می‌خوام جدا بشم یا هم شرطمو قبول کن ببینم چه غلطی می‌کنه 

راضی به طلاقم میشه یا خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا صبح آماده میشم و خیلی جدی بهش میگم می‌خوام جدا بشم یا هم شرطمو قبول کن ببینم چه غلطی می‌کنه راض ...

دقیقا منم کلی از خود گذشتگی کرده بودم تا به اینجا برسه از طرفی هم چون شرایط طلاق نداشتم نمی‌خواستم آبروی بچه هام بره برا همین گفتم فردا با بچه ها میرم جایی که نتونی پیدام کنی چون میدونستم خونه بابام نمیرم اونم مجبور شد شروطم قبول کنه

عزیز دلم منم تو شرایط تقریبا مشابهی هستم ولی تو نوع دیگش خیلی دلم ب حال ما زنا میسوزه

اره 

ولی همه زنا یکی نیستن 

یکیش همین ج نده که گند زد به زندگیم 

بعضی از زنا از صدتا شیطان بدترن

اره ولی ارزش سکه بیشتر از خونه هستش

سکه وگرفتن مهریه دشمن شادت میکنه همه متوجه میشن چون هم دوندگی زیادی داره وهم کل فامیل متوجه میشن ،خیانت زجر اوره  موهای من یک شبه سفید شد عجیب نابود شدیم عجیب شکستیم از عزیزانی که جونمون بودن عضو خانوادمون بودن پدر ومادر بچهامون بودن چه سخت بود ولی گذشت  قلبمون هنوز میسوزه   هرگز حال دلمون خوب نمیشع