2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21797 بازدید | 521 پست
تاپیک های خیانت رو می‌خوندم یک درصد احتمال نمی‌دادم منم یروز همچین تاپیک بزنم

وای چقدر مثل من اما من خیلی احساس حقارت میکنم که نتونستم کاری کنم آخه سه تا بچه دارم دقیقا صدا شونا ظبط کردم که باهم رابطه جنسی داشتند ومن چقدر داد زدم انگار دنیا وسرم خراب شد انگار یه عزیزی و از دست داده بودم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزم از کدوم کارم اینکه به شوهرش گفتم یا از برنامه ایرانسل تاتوشو درآوردم

اینک جسارت کردی و ب شوهرش گفتی

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗
درد مشترک همه ما زناس خیانت خیلی تلخه شما بعد ی مدت ادم مودی میشی با ی اتفاق و بحث گوجیک یاد خبانت م ...

فکر نکنم 

خیلی ازش متنفر شدم  

بخدا دوسدارم چاقو رو عین میخ فرو کنم تو پیشونیش

تو اشتباهاتت خوبی هات بود تو یکی از تاپیک هات گفتی به پدر مادرت فحش داده همسرت و خانوادش؟ باید همون ...

اره میدونم 

همینارو بهش گفتم...

گفتم با نداری های اوایل ازدواج ساختم با بی احترامی و توهین های خودت و خانوادت کنار اومدم اما انگار شماها احترام سرتون نمیشه هار تر شدین ...

دشمنت  شرمنده عزیزم 

باتوجه به شرایطتت و اینکه گفتی ازدواج سومت هست و نمیخوای جدا بشی ولی باید درس درست و حسابی بهش بدی ب ...

نمیزنه شرطش بخشیدن مهریه بود 

مهری س میلیارد با این وضعیت طلا بیشتر هم میشه قیمت سکه در اینده 

اما خونه شاید دو میلیارد بخزنش

توروخدا واسم صلوات بفرستید که خدا را درست رو به ذهنم برسونه

ببین من شوهرم خیانت کرد تلفنی منم موضوع گرفتم منم نمی‌خواستم برگردم خونه بابام بنا به دلایلی ولی به شوهرم گفتم فقط طلاق گفتم فردا میریم درخواست طلاق میدیم افتاد به غلط کردن منم گفتم از کجا معلوم دوباره این کارو نکنی دیگه آنقدر التماس کرد منم گفتم شرط دارم باید بیای محضرخونه یه سری حق و حقوق بدی اونم قبول کرد ولی خب بعدش محظر نرفتم فقط خونه رو ازش گرفتم

وای چقدر مثل من اما من خیلی احساس حقارت میکنم که نتونستم کاری کنم آخه سه تا بچه دارم دقیقا صدا شونا ...

چطوری باز باهاش میتونی رابطه داشته باشی 

حالت بهم نمیخوره 

واقعا خیلی نجسن

خیلی تند رفتی ولی ماه پشت ابر نمی مونه.دیگه سکوت کن کاری نکن.کاش تهدیدش می کردی به شوهرت میگم اونطور ...

شوهر احمق من تا الان با 13_14تا هرز ه دوست شده و رابطه هم داشته همشونم متاهل همش میره یراغ متاهلا

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

وای چقدر مثل من اما من خیلی احساس حقارت میکنم که نتونستم کاری کنم آخه سه تا بچه دارم دقیقا صدا شونا ...

منم۳قلو دارم.عملا دستم بستست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره میدونم همینارو بهش گفتم...گفتم با نداری های اوایل ازدواج ساختم با بی احترامی و توهین های خودت و ...

ولی عذاب وجدان نداشته باش چون تو هر کاری کردی در حقش به خاطر عشق بود

اون باید عذاب وجدان داشته باشه که روح ناپاکی داشته 

برات از ته قلبم میخوام خدا به قلبت آرامش بده 

بدون نه اولین نفر هستی نا آخرین نفری ک این موضوع رو تجربه کرده 

طلاق نگیر تنها شرطت رو بزار این که اموالش رو به اسم خودت بزنی 

و به شوهرت فقط دیگ ب چشم ی خر بار کش نگا کن 

خیللللی سخته ولی سعی کن نادیده بگیریش 

برا خودت خرج کن خرج شکم خرج تفریح. خرج لباس 

این اتفاق ها افتاد چون کارما بود 

ممکنه بگی من ک ب کسی بدی نکردم پس کارمای چی رو دارم پس میدم 

تو کارایی نامهربون بودن با خودت رو داری پس میدی 

این که ی آدم از خودش بزنه چیز خوبی نیست هیچوقت از لذت و خوشی هات برای شخصی ب اسم‌شوهر نزن دیگه مراعات نکن 

تا الانم هر چی از خودت براش زدی رو به اسم خودت کن و برو خرج خودت کن