2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 19690 بازدید | 440 پست
دست خودم نیست خیلی از حرفا گفتنش آسونه

یا طلاق بگیر یا بخاطر حرف مردم بشین سرزندگیت فکرای ک...شعرم دیگه نکن ته تهش اینه رابطه داشتن وقتی میخای زندگی کنی پس چرا فکرکنی ب این موضوع ی مدت ازش جداباش جدابخاب تا ادم شه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا طلاق بگیر یا بخاطر حرف مردم بشین سرزندگیت فکرای ک...شعرم دیگه نکن ته تهش اینه رابطه داشتن وقتی می ...

اگه بدونم مهریو کامل میده راضیم جدا بشم و حتی پیش خانوادم هم برنمی‌گردم تنهایی زندگی میکنم و مستقل 

چجور سه سال پیش فهمیدی اما یه سال طلاق عاطفی گرفتی ؟ باید همون سه سال پیش طلاق عاطفی میگرفتی که وقتی ...

عزیزممم منظورم همینه.سال اول طلاق عاطفی گرفتم. بعد هم بی محلی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

با دل شکستم از خدا می‌خوام بمیرم و راحت بشم 

نه حوصله زندگی مثل مرده متحرک رو دارم 

نه از دادگاه و وکیل و اینور اونور رفتن رو 

خستم خیلی خستم 😭 

توروخدا ته دلتون از خدا بخواهید که راحتم کنه 

نه واقعا نمیتونم دیگه بهش محبت کنم احساس میکنم موندم باهاش یعنی اینکه خودمم به خودم خیانت میکنم بهش ...

چقدررررر مکالماتتون شبیه ما بوده😭😭😭😭😭نگو وقتش برای اون پر شده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
با دل شکستم از خدا می‌خوام بمیرم و راحت بشم نه حوصله زندگی مثل مرده متحرک رو دارم نه از دادگاه و وکی ...

خدا بهت آرامش بده گلم فراموش که نمیشه💔💔😔درکت میکنم اگه قصد جدایی نداری به هیچ کس نگو به هیچ کس من احمق به خواهرم گفتم مدام تو حرفاش تیکه میندازه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
الهی عزیییزم خدا حفظشون کنه 💔خیلی سخته ...من که تو این یک سال داغون شدم😔

من فقط جسمم زندگی میکنه😢😢😢😢روحم مُرده

بگرومت زن 

منم مث توام 

خبانت دیدم 

راس راس تو صورتم نگا مبکنه از اون هرزه دفاع میکنه اونم متاهله دو تا بچه داره بخاطر تر از بین رفتن زندگی خودم فقط ب خاهرشوهرش گفتم ‌ کاونم از ترس قتل ناموسی حرفی نزد