2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21568 بازدید | 510 پست
نه طلاق چیه رابطشون درحد چت بوده فعلا نبخشش ب این راحتیا فقط خونه بگو ۳ دونگ لااقل بزنه برات مهرتم ب ...

اخع مطمعنی نیستم 

صحبت و چت هاشون از اواسط برج دو بوده 

مگه میشه تو این چندماه باهم باشند و فقط از طریق گوشی باهم در ارتباط باشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اگر خونتون ارزشش بالاس بگو خونه رو بزنه بنامت اول بعد بازی در بیار مهریه تو نبخش😐

منم میترسم خونه رو جای مهریه تو محضر بزنه به نامش بعدا دیگه هرکار دلش خواست بکنه بگه تو ک مهریه هم نداری دیگه. ناراحتی خونه مال تو و برو از زندگیم

آفرین جسارتتو ادامه بده و حتما طلاق بگیر آبرو زنه هم تو محل کار و خونه اش ببر بقیه بشناسنش چجور آدمیه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
عزیزم😔میدونم جدا نمیشی..میدونم دوباره باهم میگین وشاید خیلی طول نکشه که خنده هاتون دوباره تو خونتون ...

نه واقعا نمیتونم دیگه بهش محبت کنم 

احساس میکنم موندم باهاش یعنی اینکه خودمم به خودم خیانت میکنم 

بهش گفتم از کیه دارم بهش میگم من هیچ آرزویی ندارم همه چی دارم فقط رانندگی رو دوسدارم یاد بگیرم بهم یاد بده 

روزی نیم ساعت واسم وقت بذاری کافیه همش میگفتی بیکار نیستم که کار دارم و.... پس چطور واسه اون زنیکه وقت داشتی هر روز بالای یک ساعت تماس داشته باشی 

آخه چراااا..چرا اینهمه از خودت مایه گذاشتی وقدرتو ندونست..اگه تواین زندگی موندی دیگه به خودت برس..پا ...

من واقعا عاشقش بودم 

روزی هزااا بار بابت داشتنش خدارو شکر میکردم 

از خدا میخواستم که واسم حفظش کنه 

اما امروز از خدا مرگشو خواستم 

آااااخ دل پر درده من 

اخع مطمعنی نیستم صحبت و چت هاشون از اواسط برج دو بوده مگه میشه تو این چندماه باهم باشند و فقط از طری ...

اگه بخوای ب این چیزا هم فکر کنی کلا مریض میشی تو ک نمیخای جداشی پس دیدتو عوض کن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

من یمدت هی شوهزمو گوشیشو چک میکردممیترسم یهو خدای نکرده گوشی زاپاس گرفته باشه

منو شوهرم هم اصلا گوشیامون همه چیه همدیگرو میدونستم رمز و... 

هیچکدوممون حتی اینستا و... هم نداریم 

فقط روبیکا 

خدا پدر مادره اونی که ایرانسل من رو درست کرد رو بیامرزه که منو بیدار کرد 

خدا خفت جد و آباده خودمم بیامرزه که تا چهار صبح رفتم تو گوشی و زیر و روش کردم تا که همه چی رو شد واسم