2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21568 بازدید | 510 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشم اومد ازت زرنگ و  پیگیری، حق هر آدم کثافت و خیانت کاریه دست ش رو بشه ،میخواستن اون روزی که مث حیوون بودن به عاقبت کارشون فکر کنن، اگه زنه شوهر نداشت کارت سخت میشد نمیتونستی جلوشونو بگیری ولی الان اوضاع فرق میکنه اگه شوهرت به علط کردن افتاد تنبیه شد بهش یه فرصت بده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
فقط بگو تو پرینت آنلاین متن پیام هست و روش گرفتن بگو ممنون؟

نه عزیز متن نیست متاسفانه 

فقط تماس ها و پیامک ها ساعت و تاریخ و زمانش بوده 

مثلا چندتا از تماس هاشو بالای یه ساعت بوده 

من نمی‌دونم تو این یه ساعت چی حرف زدن

افرین بهت واقعا کیف کردم

مثه بقیه خانمایی ک اینجا زار میزنن و نقش ضعیفارو بازی میکنن ،واینسادی ک شوهرت بزنه زیرش و چنتا کتکم بهت بزنه سراین تهمت

بنظرم طلاق ارزششو داره تااینکه بخوای شاهد خیانتای بیشتری بشی

شوهرم میگه غلط کردم و کلی پیام ابراز پشیمونم می‌فرسته بهم ولی الان واقعا نمی‌دونم چی کنم

ازش امتیاز بگیر ،خونه ماشين حق طلاق حق حضانت بچه هر کدوم که شد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من ۳تا ده ساله دارم.اون موقع۷سالشون بود‌.کلاس اول بودن

الهی عزیییزم خدا حفظشون کنه 💔

خیلی سخته ...

من که تو این یک سال داغون شدم😔

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️