2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21531 بازدید | 510 پست
یه حرفایی بزن من به خودم بیام

یه وقتایی به نظرم باید یه اتفاقی بیفته که آدم به خودش بیاد 

بفهمه که خودشم وجود داره، هست.  باید بیشتر قدر خودشو بدونه، بیشتر برای خودش وقت بزاره 

اینکه تمام خودتو بزاری برای راضی نگه داشتن یه نفر دیگه، هم خودت، خودتو فراموش می کنی، هم برای بقیه کارهایی که انجام دادی عادت میشه

خودتو از حالا بیشتر دوست داشته باش، با خودت عشق کن، قربون صدقه خودت برو، تو هیییچی کم نداری، اگه اون کارو کرده به خاطر بی لیاقتی خودش بوده، تو رو از خودش گرفته، محبت خالصانه ای که داشته رو از خودش گرفته.

روح و روانتو به خاطرش به هم نریز، می دونم سخته، ولی سعی کن بهش فکر نکنی، ارزش تو بیشتر از این حرفاست

فردا روز اگه ضعف اعصاب گرفتی نمیاد بگه به خاطر کارهای من اینجوری شد

اینو بدون هیچ کس دلسوز تر از خودت برای خودت نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یع ساعت پیش من باز خیییلی عصبی شدم با فکر کردن به همین خیانت و با خواندن پست همین کاربر عزیز دوباره ...

من احمق خیلی سادگی کردم باید همون تو اوج عصبانیتم یه کارایی میکردم نه که آرومم کنه بعدم اینجوری غرورم وزیر پیام بزارم باید زنگ میزدم داداشای اون زنیکه حالشو می‌گرفتم وای من

اگه بگه باشه مثل اینکه تو منو باور نداری و پس برو هر کار دلت میخواد بکن چی من واقعا شرایط جدا شدن ند ...

برو مشاور پس حتما 

ولی کوتاه نیا 

بحث آینده و زندگیته آینده و زندگی ای ک حق تو و بچه های تو 

خدایِ من انگار این کامنتو خودم نوشتمشبا وقتی خواب بود تو خواب دستاشو کرم میزدم میبوسیدم وقتی به صورت ...

توچقد منی منم بخدا کرم میزدم دستاش بوسش میکردم خیلی خیلی عمیق دوسش داشتم ولی بعد از خیانت ببین هرکاری میکنم حس قبلیم برنمیگرده

توچقد منی منم بخدا کرم میزدم دستاش بوسش میکردم خیلی خیلی عمیق دوسش داشتم ولی بعد از خیانت ببین هرکار ...

عزیزم 😔منم هر کار کردم مثل قبل نشدم احساسم برنگشت.‌‌‌..

متاسفم 

شوهر من و تو و خیلی از زنایِ دیگه به خاطر یه لذت زودگذر یه عشق ناب یه محبت عمیق رو از دست دادن...

متاسفم...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عزیزم 😔منم هر کار کردم مثل قبل نشدم احساسم برنگشت.‌‌‌..متاسفم شوهر من و تو و خیلی از زنایِ دیگه به ...

پیش اومده یهو بخوای بغلش کنی بعد یهو خیانتش بیاد تو فکرت و ازش متنفرتر بشی؟؟

پیش اومده یهو بخوای بغلش کنی بعد یهو خیانتش بیاد تو فکرت و ازش متنفرتر بشی؟؟

اووووو خیییلی 

تقریبا همیشه همیشه جلو چشمامه 

وقتی داریم غذا میخوریم وقتی کارم داره صدام میزنه 

وقتی بوسم میکنه

وقتی....😔😔😔

مدت هاست دیگه نتونستم تو چشماش نگاه کنم 

چشمایی که تونست به بدن و عشوه های یه زن دیگه با لذت نگاه کنه و... 

هرگز دیگه ارزش نگاه کردن نداره.‌‌...

خیانت سخت تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم💔

من مدت هاست که مردم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️