2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21568 بازدید | 510 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس میکنم حالت مثل پروفایلت هستش چهره من دقیقا تو اون وضعیت هسش

بله گلم.بقیه کاربرا بهم میخندن میگن انگار میخوای بزایی. میگم نه،،دارم زور میزنم جلوی بچه هام گریه نکنم و توخودم بریزم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کاش یکیتون که خیانت دیدین الآنم پیشم بودین دردمو به هیشکی نمیتونم بگم به هرچی بگم تو دلشون عروسیه

منم اون تایم همینجا درد و دل کردم😭😭😭کسی رو نداشتم شهر غریب

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من فقط جسمم زندگی میکنه😢😢😢😢روحم مُرده

منم همینطورم 

کم خواب و غمگین و ناامید..‌‌.

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کاش یکیتون که خیانت دیدین الآنم پیشم بودین دردمو به هیشکی نمیتونم بگم به هرچی بگم تو دلشون عروسیه

همه هستیم اینجا مثل خودت هم دردت بگو خودتو خالی کن 💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
اگه بدونم مهریو کامل میده راضیم جدا بشم و حتی پیش خانوادم هم برنمی‌گردم تنهایی زندگی میکنم و مستقل

مهریه رو ک کامل نمیده نهایت سالی ی سکه خیلی وضعش خوب باشه ۱۰ماهی ی سکه عذاب میکشی 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

نه واقعا نمیتونم دیگه بهش محبت کنم احساس میکنم موندم باهاش یعنی اینکه خودمم به خودم خیانت میکنم بهش ...

کدوم شهری گلم؟

بگرومت زن منم مث توام خبانت دیدم راس راس تو صورتم نگا مبکنه از اون هرزه دفاع میکنه اونم متاهله دو تا ...

وای نه 

واسه من اگه تو صورتم نگاه میکرد و از اون دفاع میکرد دیوانه میشدم واقعا 

الان اگه یه مقدار ریلکسم چون خیلی معذرت خواهی می‌کنه و میگه هزار برابر جبران میکنم و...

هرچند اصلا دیگه باورش ندارم